SURFANJE U SABORU

Sabornicom se orila glasna muzika s Reinerovog mobitela, on je uzalud pokušavao isključiti: ‘Pokvarilo se!‘

Akademik je pokušavao stišati mobitel, no to mu nije polazilo za rukom, pa je Katarini Peović uputio ispriku:

Reiner pokušava ugasiti mobitel

 /Twitter

Društvenim mrežama širi se snimka nezgodne situacije u kojoj se tijekom saborske sjednice u petak zatekao potpredsjednik Sabora, akademik Željko Reiner.

Dok je zastupnica Radničke fronte Katarina Peović držala govor o tome kako žene moraju moliti da bi dobile svoje teško zarađene plaće, iza njenih leđa oglasila se glasna glazba iz mobitela predsjedavajućeg Reinera. Akademik je pokušavao stišati mobitel, no to mu nije polazilo za rukom, pa je kolegici Peović uputio ispriku:

– Oprostite, meni se samo upalilo!

Peović je potom pokušala nastaviti izlaganje, no glazba ju je opet nadjačala.

– Oprostite, meni se nešto pokvarilo, pokušao se opravdati Reiner, a što je Peović uzvratila: - Zove Wolt!

Potpredsjednik Sabora potom joj se još jednom ispričao, a u nedjelju nam je pokušao objasniti svoju bitku s mobitelom.

- Ne znam što mi se dogodilo. Počelo je nešto svirati iz mobitela i nisam ga uspijevao zaustaviti. Pomogla mi je tajnica da ga isključim. Inače, uvijek isključim mobitel u Saboru, baš uvijek. Iskreno, uopće ne znam što se s njim dogodilo jer mobitel je i tada bio isključen, a onda je počeo živjeti neki svoj život (smijeh). Naravno, ispričao sam se kolegici Peović i dao joj dulje vrijeme da govori jer ju je to omelo, objasnio je potpredsjednik Sabora, uz zaključak:

- Mislim da je daleko važnije što netko govori, konkretno u ovom slučaju kolegica Peović, od ovakvih situacija koje su uistinu irelevantne za rad Sabora, a mislio sam i za medije.

Inače, po snimci se da naslutiti kako je Reiner cijelo vrijeme dok je Peović govorila za pozornicom - surfao, a onda je, čini se, naišao na neki video koji se ‘odlučio oglasiti‘ - vjerojatno jer na mobitelu nije bio ugašen zvuk sadržaja koji se automatski reproducira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:09