marijana puljak

‘Sad ste svi vidili, i moj Ivica je čovik od krvi i mesa! A lipo sam mu govorila da ne pije...‘

Supruga Ivice Puljka oglasila se nakon što je Jutarnji objavio snimku mladog Puljka kako pjeva ustaške pjesme
Marijana i Ivica Puljak
 Niksa Stipanicev/Cropix

Nakon što je Jutarnji list objavio snimku na kojoj se vidi mladog Ivicu Puljka, danas kandidata za splitskog gradonačelnika, kako pjeva ustaške pjesme, javila se i njegova supruga Marijana Puljak.

Na Facebooku je objavila tekst u kojem je podržala svog supruga.

"Sad ste svi vidili, i moj Ivica je čovik od krvi i mesa, iako često izgleda kao ozbiljni profesor. Radi i griješi kao i svi ljudi. I ne sluša ženu, a lipo sam mu govorila da ne pije. No, ono što dobro zna, to je priznati grešku i ispričati se", napisala je Puljak i svom suprugu poslala emotivnu poruku.

"Dragi moj, nema natrag, idemo hrabro naprijed, i zapamti, volim te sa svim tvojim vrlinama i manama", napisala je Marijana Puljak i uz objavu dodala srce.

Ranije se javio i sam Puljak

Podsjetimo, Jutarnji list objavio je ekskluzivnu snimku na kojoj mladi Ivica Puljak pjeva ustaške pjesme u kojima se slave NDH, Ante Pavelić, zločinačka Crna legija...

Nedugo nakon naše objave videa koji je snimljen 27.kolovoza 1994. godine, na svadbi na kojoj je tada 25-godišnji Puljak bio kum prijatelju Anti Tonkoviću, Puljak se oglasio na Facebooku. Napisao je da je u svoje 52 godine života napravio i neke stvari koji se srami te da ispričava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:23