‘POHVALA BRZOJ RUCI‘

‘Samo pet dana od konstituiranja Sabora, Škori je dodijeljen gradski prostor u centru Zagreba‘

Dario Juričan u novoj objavi ponovno opleo po Milanu Bandića, ovaj put zbog dodjele gradskog prostora Domovinskom pokretu
Miroslav Škoro i Milan Bandić
 FB Dario Juričan

Redatelj Dario Juričan objavio je na Facebooku ironičnu 'pohvalu brzoj ruci' jer je, kako kaže, prošlo samo pet dana od konstituiranja novog saziva Sabora, a Povjerenstvo za dodjelu gradskih prostora već je donijelo odluku da se Domovinskom pokretu Miroslava Škore dodijeli gradski prostor od 200 četvornih metara u samom središtu Zagreba.

Juričan na kraju objave kaže i kako se 'nada da će uz prostor ići i neki parking', referirajući se na parking uz jednu zagrebačku bolnicu koji je bio u vlasništvu tvrtke Miroslava Škore, a na kojem je parkiranje bilo skuplje nego na javnom parkiralištu u najskupljoj, crvenoj zoni u Zagrebu.

Juričanovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Pohvala brzoj ruci!

Sabor se konstituirao 22.7.2020., a Povjerenstvo za dodjelu gradskih prostora je samo pet dana kasnije donijelo odluku da se prostor od 200m2 dodijeli Domovinskom pokretu Miroslava Škore u ulici Kralja Držislava 3. Brutto mjesečna cijena najma za 200m2 je 1252kn.

Tko će reći da Rezač etiketa ne radi i da je administracija spora?!

Nadam se da će uz prostor ići i neki parking...'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:00