SVE ZA SLOBODU

SANADEROVI ODVJETNICI SKUPLJAJU NOVE NEKRETNINE ZA JAMČEVINU Jerko Rošin potvrdio: 'Ponudio sam isti stan kao i prije četiri godine'

Split, 291211.Jerko Rosin, dojucerasnji clan spltskog HDZa.Na izvanrednoj sjednici splitskog HDZa vecina je odlucila da se Jerka Rosina izbaci iz stranke zbog intervjua kojeg je dao za tjednik Nacional.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

Odvjetnici Ive Sanadera u procesu su prikupljanja novih nekretnina za jamčevinu. Među kontaktiranima je i Jerko Rošin koji je tu informaciju potvrdio za N1.

- Istina je. Ponudio sam svoju nekretninu za jamčevinu Ivi Sanaderu. Sve je isto kao i prije četiri godine, ponudio sam isti stan. Ne znam kolika je točna vrijednost stana, to je posao vještaka - kazao je Rošin.

Njegova nekretnina je u procesu vještačenja, a dokumentacija u ovom slučaju ne bi trebala biti problem.

Podsjećamo, Sanaderu je Vrhovni sud ukinuo nepravomoćnu presudu zagrebačkog županijskog suda u slučaju Fimi medija i odredio jamstvo u zamjenu za obranu sa slobode.

Sanader, međutim do daljnjeg ostaje u istražnom zatvoru pošto je Izvanraspravno vijeće odbilo prijedlog da se kao jamstvo u iznosu od 12,4 milijuna kuna priznaju dvije nekretnine jer je utvrdilo da jedna nekretnina nije etažirana, dok druga nema građevinsku ni uporabnu dozvolu, piše N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:11