UŽIVO IZ MOŽEMO!

Sandra Benčić ima plan: ‘Neka SDP sastavi manjinsku vladu koju ćemo mi podržati. Da, to je izvedivo!‘

Kandidatkinja platforme Možemo! za premijerku stigla je u crvenoj haljini

Tomislav Tomašević i Sandra Benčić

 Marko Todorov/Cropix

Ključni događaji:

-Benčić: Cilj broj jedan je rušenje HDZ-a

- DIP: Možemo! dobiva 10 mandata, prebrojano 91,33 % biračkih mjesta

- Borić: Možda će biti žetončića, preletarčevića i sličnih

- Već su razgovarali Sandra Benčić i Peđa Grbin

- Bakić: Možemo! će biti brana ulasku desnice u vladu

- Kekin: Naša pozicija je jasna, podržat ćemo manjinsku vladu bez desnice

- Dolenec: Možemo raskrstiti s kletvom da smo samo zagrebačka stranka

- Prve izlazne ankete: Možemo! dobiva 11 mandata u Saboru


NOVO 00:30 Prebrojano je 91,33 % biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 10 mandata. HDZ 60, SDP 42, DP 14, a Most 11.


00:20 Nakon Sandre Benčić mikrofona se primio i Tomislav Tomašević objašnjavajući odmah kako je Možemo! malo drugačija stranka zbog čega imaju i dva govora. Rekao je kako nije bilo brige kad su im prvi rezultati DIP-a davali samo tri mandata jer su znali koja je njihova vrijednost.

- Već sad samo stranka koja je najviše rasla zahvaljujući svim građanima koji su nam dali povjerenje. S tri smo došli na deset mandata, rekao je Tomašević.

Dodao je kako je mit da je Možemo! zagrebačka stranka konačno razbijen, no da su istovremeno zahvalni na dosad osvojenih sedam mandata na zagrebačkom glasačkom području.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix

- Sad smo u pat poziciji koju smo i predvidjeli, građani su jasno rekli da ne žele HDZ na vlasti. Mi smo ovdje radi građana, ključno nam je da se HDZ makne s vlasti i da se oslobode institucije koje je HDZ zarobio, rekao je zagrebački gradonačelnik i pozvao sve političke opcije koje su se zalagale za micanje HDZ-a s vlasti da podrže SDP.

- Poruka DP-u i ostalima, mi smo spremni podržati manjinsku vladu, ne moramo ulaziti u nju, ali nam je bitno da se makne HDZ s vlasti i da se Hrvatska oslobodi ove korupcije, kazao je Tomašević i podsjetio na izbor Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika kao i potrebu za poništenjem Lex AP-a.

Sandra Benčić zaključila je govor riječima: - Sad više nećemo biti pristojni, tulum može početi!

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image
Lucija Ocko/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix

00:11 - Trenutačno smo na 10 mandata, ali još uvijek veliki gradovi nisu obrađeni, Zagreb, pa postoji mogućnost da još rastemo. Veliko hvala svim građanima koji su u velikom broju izašli i hvala onima koji su nama dali glas. Bilo ih je puno više nego prije četiri godine, poručila je Sandra Benčić.

- Hvala svima koji su odradili ovu kampanju i dali sve od sebe da ova kampanja bude toliko uspješna, da Možemo! bude stranka koja je najviše rasla. Najveći rast dolazi iz naše najveće snage, a to smo mi svi.

- Možemo biti jako zadovoljni s našim rezultatom. Ono što još trebamo napraviti i to ne smijemo izgubiti iz vida. Bez obzira što rezultati nekih drugih nisu onakvi kakve smo zamišljali, ne zaboravimo da je cilj broj 1 rušenje HDZ-a. Taj cilj je još uvijek ostvariv i dostižan, točno u onom scenariju o kojem smo mi govorili.

- Dostižno je da desnica ne uđe u vladu, jer mi ćemo biti brana da desnica ne uđe u vladu. Međutim, sad pozivam sve političke aktere, od ljevice do desnice koji su se zaklinjali da je glavni cilj uništiti koruptivnu hobotnicu, koji su se zaklinjali da nikad neće s HDZ-om, da budu dosljedni i da poštuju svoje birače, i da kažu NE HDZ-u.

- U idućim danima se može dogovoriti da stranka iz opozicije - a to je SDP, s najviše glasova, da oni sastave manjinsku vladu koju ćemo mi svi ostali podržavati. Sigurna sam da se možemo dogovoriti da manjinska vlada odradi programski ono što je nužno da posjećemo krake korupcijske hobotnice jednom zauvijek. Mi smo unaprijed našim biračima rekli sve, ništa nas nije poljuljalo. Jasno smo rekli komu daju glas. Nikad nećemo podržati desnu vladu, jasno smo rekli. Sada je na njima odgovornost. Ajmo sad protiv korupcije, ajmo sad to srušiti. Hvala vam, rekla je.


00:03 Očekuju se izjave Sandre Benčić i Tomislava Tomaševića. Svi su na pozornici i pjevaju pjesmu ‘Zamisli samo‘.


00:02 Prebrojano je 86,85 % biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 10 mandata. HDZ 61, SDP 42, DP 13, a Most 11.


23:47 Prebrojano je 83,95 % biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 10 mandata. HDZ 61, SDP 42, DP 13, a Most 11.


23:32 Prebrojano je 80,70 % biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 9 mandata. HDZ 62, SDP 42, DP 13, a Most 11.


23:18 Prebrojani su rezultati sa 77,38 % biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 9 mandata. HDZ 64, SDP 42, DP 11, a Most 11.


23:04 Prebrojani su rezultati sa 73,69 % biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 9 mandata. HDZ 63, SDP 42, DP 12, a Most 10.


23:02 - Ukoliko svi oni koji su tvrdili da neće s HDZ-om održe obećanje HDZ neće uspjeti formirati Vladu, rekla nam je Ivana Kekin iz Možemo! komentirajući dosadašnje izborne rezultate.

Nakon prvotne euforije i komentiranja prvih izlaznih anketa u Možemo! su sada puno suzdržaniji iako su zadovoljni s trenutačnim brojem mandata. Tako se i Kekin suzdržava komentirati je li Hrvatska otišla u desno i jesu li glasači izabrali lopove kako tvrdi Fred Matić iz SDP-a.

Pogotovo je odbila komentirati jesu li Rijeke pravde podbacile.

- Ajmo pričekati završne rezultate i onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. Što se tiče njih, na njima je kažu što misle o svom rezultatu, rekla je.

U zagrebačkoj Tvornici atmosfera se sve veselija. U stožeru Možemo! njihovi simpatizeri polažu velike nade u rezultate u Zagrebu gdje se glasovi tek trebaju pobrojati. Stoga već najavljuje da bi mogli osvojiti i više od 10 mjesta u Saboru.

image

Atmosfera u stožeru Možemo

Marko Todorov/Cropix
image

Atmosfera u stožeru Možemo

Marko Todorov/Cropix
image

Rada Borić

Marko Todorov/Cropix

22:58 Novi rezultati DIP-a donose svakih 15 minuta dobre vijesti za Možemo!, a atmosfera u Tvornici se poboljšava. Sve je veći broj članova i simpatizera na podiju Tvornice. Plešu na pjesmu ‘Zamisli samo‘ koja je snimljena za izbore i popularnu pjesmu ‘Bella Ciao‘.

Ističu kako čekaju da se izbroje glasovi iz Zagreba, koji će se zbog velike izlaznosti još neko vrijeme čekati. Tvrde da onda sigurno prelaze 10 mandata.

- Rekli su nam da smo na 3 mandata, sad smo na 9, uskoro preko 10. Strpite se još malo, a onda će nam doći Sandra i Tomislav, rekli su.


22:46 Prebrojani su rezultati sa 69,04 % biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 9 mandata. HDZ 62, SDP 42, DP 12, a Most 11.


22:38 Nakon prve DIP-ove objave euforija u stožeru možemovaca je splasnula, no broj mandata od tada samo raste.

- Očekujemo da će rezultati biti bliži anketama i da ćemo povećati svoj saborski klub, rekla je Dušica Radojčić, nositeljica liste Možemo! u 8. izbornoj jedinici.

Na postavljeno pitanje misli li da će im se odluka o samostalnom izlasku obiti o glavu, rekla je kako su od početka govorili da na izbore idu samostalno.

- Dobar dio birača koji glasa za Možemo! čini to zbog naše vjerodostojnosti, držimo se onoga što kažemo, tvrdi Radojčić.


22:32 Prebrojani su rezultati sa 64,35 % biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 9 mandata. HDZ 63, SDP 42, DP 12, a Most 10.


22:20 Nakon objave prvih rezultata DIP-a, Damir Bakić rekao je da Možemo osvaja manje mandata od prognoza izlaznih ankete jer su dosad pristizali rezultati uglavnom iz malih i ruralnih sredina.

- Prvi rezultati DIP-a donijeli su pomutnju u cijelu sliku, ali kada smo malo pobliže pogledali koji su to rezultati, premda su visoki u smislu postotka obrađenih biračkih mjesta, to su u pravilu rezultati iz malih, ruralnih izbornih jedinica, rekao je Bakić, treći na listi u prvoj izbornoj jedinici.

Kaže kako su u gradovima za sad izbrojani neznatni postoci glasova te da su se izlazne ankete ranije razlikovale za jedan posto u odnosu na konačne rezultate. Izrazio je zadovoljstvo činjenicom da Možemo! prestaje biti zagrebačka stranka i što povećava broj saborskih mandata.

image

Damir Bakić, Sandra Benčić, Tomislav Tomašević, Teodor Celakoski

Lucija Ocko/Cropix

Iako ovoga trenutka nisu pretjerano velike šanse da se formira vlada od centra na lijevo, sasvim su moguće neke druge situacije, poručio je. Ponovio je da će Možemo! biti brana ulazu desnice u vladu i da su spremni podržati iz parlamenta eventualnu manjinsku vladu koju bi okupio SDP.

Ivana Kekin ponovila je da Možemo! ne može u vladu s desnicom, ali može desnica skupa s njima iz parlamenta, bez da ulazi u vladu, podržati manjinsku vladu SDP-a .

- Ako sve stranke koje su tvrdile da im je glavni interes srušiti HDZ ostanu pri tome možemo poslati HDZ u povijest, zaključila je Kekin.


22:16 Nakon što je DIP prebrojao rezultate s 58,78 % biračkih mjesta, Možemo! osvaja 8 mandata.

HDZ 64, SDP 42, DP 13, a Most 9.


22:02 Stigli su osvježeni rezultati DIP-a, prebrojani su rezultati s 52,76 % biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 8 mandata. HDZ 63, SDP 42, DP 13, a Most 9.

DIP će svakih 15 minuta objavljivati nove podatke.


21:46 Stigli su osvježeni rezultati DIP-a, prebrojani su rezultati s 46,19% biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 7 mandata. HDZ 64, SDP 42, DP 13, a Most 9.

DIP će svakih 15 minuta objavljivati nove podatke.

image
Lucija Ocko/Cropix
image
Lucija Ocko/Cropix

21.30 Stigli su u 21.30 sati novi rezultati DIP-a, prebrojani su rezultati s 38,81% biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 6 mandata. HDZ 65, SDP 42, DP 13, a Most 9.

DIP će svakih 15 minuta objavljivati nove podatke.


21:24 Nestali su osmjesi s lica članova i simpatizera Možemo!, svi su u grupama i ozbiljnih lica komentiraju, može se čuti da nije gotovo jer je obrađeno tek 25 posto podataka.

- Ovo je nemoguće, to ne može biti. Izlazne ankete su totalno promašile, konsternirano je Sandra Benčić govorila Danijeli Dolenec gledajući u telefon na kojem su bili ispisani prvi neslužbeni rezultatati parlamentarnih izbora.

Još prije sat vremena u Tvornici se dogovarala manjinska Vlada, a s prvim rezultatima DIP-a nastao je potpuni muk jer je Možemo! pao na samo na tri mandata. Dok su nakon objave izlaznih anketa čelnici Možemo! razgovarali sa svim novinarima razgaljenih lica, nakon prvih rezultata uslijedilo je brzinsko povlačenje iza crnog zastora smrknutih lica.

image

Tomislav Tomašević, Sandra Benčić nakon prvih objava DIP-a

Marko Todorov/Cropix
image

Sandra Benčić, Tomislav Tomašević nakon prvih objava DIP-a

Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image

Sandra Benčić i Tomislav Tomašević

Marko Todorov/Cropix
image

Atmosfera u stožeru

Marko Todorov/Cropix

21:20 DIP je objavio nove rezultate, prebrojali su 31,69% biračkih mjesta.

Možemo! osvaja 5 mandata. HDZ 65, SDP 42, DP 13, a Most 10.

DIP će svakih 15 minuta osvježiti podatke.

image
Marko Todorov/Cropix

21:13 U Tvornici kulture zavladalo je razočarenje i nevjerica kada su objavljeni prvi privremeni rezultati DIP-a, prema kojima Možemo! osvaja 3 mandata.

- Nemoguće, ovo ne može biti istina, prvi je komentar Benčić.

- Polako, polako. To je tek 20 posto. Ići će to gore. Keep calm and carry on, smirivao je situaciju Tomašević.

U Tvornici su vikali ‘Buuuuuu‘.


21:05 Državno izborno povjerenstvo objavilo je prve privremene rezultate izbora nakon prebrojanih 24,25 posto glasova.

Prema tim rezultatima, Možemo! osvaja 3 mandata. HDZ-u ide 67 mandata, a SDP- u i partnerima 41. DP osvaja 14 mandata, a Most 9. IDS-u idu četiri mandata.

image
Marko Todorov/Cropix
image

Damir Bakić, Ivana Kekin, Sandra Benčić, Tomislav Tomašević, Danijela Dolenec, Gordan Bosanac

Marko Todorov/Cropix
image

Urša Raukar Gamulin, Damir Bakić

Marko Todorov/Cropix

20:53 Nakon objavljenih novih izlaznih anketa prema kojima Možemo osvaja 10 mandata, oglasio se Luka Korlaet.

- Podržat ćemo Vladu u kojoj nema desnice. Bez Mosta i DP-a bi SDP-ov mandatar trebao imati 76 ruku, rekao je zamjenik zagrebačkog gradonačelnika.

image
Marko Todorov/Cropix
image

Smrknuta lica u stožeru

Marko Todorov/Cropix

Dodao je kako su možemovci spremni na određene kompromise, no jasno je da žele vladu u kojoj nema desnice. On je, kao i Dolenec, zaključio da neće u Sabor već će ostati zamjenik zagrebačkog gradonačelnika.


20:47 Rada Borić za N1 rekla je kako vjeruje da će i sljedećem mandatu biti u Saboru, ali možda ne u punom mandatu.

- Mladima nije dovoljno da im kažemo - na vama je budućnost, oni žele sada. Vrijeme je tih mladih ljudi, oni su mi na ulici govorili kako su već otišli i da su ovdje samo tijekom blagdana. No promjene se osjete, rekla je.

Dodala je kako Možemo očekuje više mandata te da se u Zagrebu glasalo i nakon 19 sati. Ponovila je kako nisu pogriješili što nisu ušli u koaliciju sa SDP-om.

- Možda će biti žetončića, preletarčevića i sličnih. Mladi ljudi su željeni novih lica. Jasno smo rekli da ne možemo ići u vladu koja bi bila desnije od centra, no postoje druge mogućnosti, istaknula je Borić.

- HDZ se može maknuti tako da vladu čini samo koalicija Rijeke pravde, da mi ne sudjelujemo u vlasti i da svi mi koji smo govorili - srušit ćemo HDZ, da se dogovorimo, to bi parlament i trebao biti, rekla je.


20:12 - Prvo moramo razgovarati s Možemo!”, kazao je nakon objave prvih izlaznih anketa SDP-ovac Arsen Bauk.

Kako Jutarnji list neslužbeno saznaje, prvi razgovor izmedu koordinatorice Možemo! Sandre Benčić i predsjednika SDP-a Peđe Grbina već je obavljen.

Kako doznajemo, Grbinu je jasno stavljeno na znanje da Možemo ostaje pri svom stavu da će podržati manjinsku lijevu Vladu bez desnih stranaka. Dakle, neće ući u Vladu, ali će ju podržavati u parlamentu.

image

Tomislav Tomašević, Sandra Benčić

Lucija Ocko/Cropix

20:07 Stigli su novi rezultati izbornih anketa prema kojima Možemo! dobiva jedan mandat manje - 10. Prestigao ih je Most koji dobiva 11 mandata. HDZ dobiva 59, a SDP 43 mandata.

Nakon objave rezultata drugih izlaznih anketa, euforija u Tvornici je splasnula. Za razliku od objave prvih izlaznih anketa kad su svi čelnici Možemo! s kolegama i simpatizerima čekali rezultate, sad ih nije bilo. Povukli su se u prostoriju iza crnog zastora.

image

Ivana Kekin, Tomislav Tomašević, Sandra Benčić, Gordan Bosanac

Marko Todorov/Cropix
image

Damir Bakic, Sandra Benčić

Lucija Ocko/Cropix
image

Gordan Bosanac, Sandra Benčić, Damir Bakić

Lucija Ocko/Cropix
image

Tomislav Tomašević, Sandra Benčić

Lucija Ocko/Cropix
image
Lucija Ocko/Cropix
image

Rada Borić, Danijela Dolenec, Damir Bakić, Ivana Kekin, Tomislav Tomašević, Sandra Benčić, Hrvoje Belamarić

Lucija Ocko/Cropix

19:51 Na pitanje jesu li rezultati izlaznih anketa temelj za manjinsku vladu bez desnice koju će podržati Možemo!, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević odgovorio je za Jutarnji list kako se njihova pozicija zna od početka.

- Na osnovu ovih podataka SDP može formirati manjinsku vladu koju ćemo mi podržati. Naša je pozicija jasna, podržat ćemo manjinsku vladu bez desnice i mislim da ona u Hrvatskoj može funkcionirati, kazala nam je Ivana Kekin, nakon objave prvih izlaznih anketa.

Na pitanje može li opstati manjinska Vlada u Hrvatskoj, Kekin odgovara kako možemo imati već viđenu "stabilnu" Plenkovićevu vladu ili ići na bolje. Dodaje da se dosad čula samo sa suprugom te da mogući partneri još nisu počeli zvati.

Njihov stav potvrdila je za Jutarnji i Sandra Benčić.


19:43 Danijela Dolenec govorila je za Novu TV o mogućnosti koalicijske vlade sa SDP-om.

- Mi smo zadovoljni, 11 mandata je sjajan rezultat. Jesu li me zvali iz SDP-a? Mene još nitko nije zvao, ali očekujemo to. Još je rano za kombinacije.

- Imamo sjajnu izlaznost, to je dobro, po ovim anketama postoji potencijal za promjenu. Koalicija sa SDP-om, postoji opcija da SDP formira vladu s podrškom jednog broja stranka, ja ju vidim. Koalicija je moguća, ali ajmo vidjeti hoće li brojke biti takve da imamo vladu od centra na lijevo. Ako bi broje omogućile vladu od centra na lijevo, mi bismo bili u takvoj vladi, rekla je Dolenec.

- Prvi dojmovi su sjajni. Izlazne ankete nam daju jedanaest mandata, to znači da ćemo gotovo poduplati broj, a svi analitičari i ankete davali su nam maksimalno deset mandata, rekla je Dolenec.

image

Danijela Dolenec

Lucija Ocko/Cropix

- Ankete pokazuju da smo osvojili mandat i u trećoj, četvrtoj, sedmoj i osmoj jedinici. Dakle, sada možemo definitivno raskrstiti s kletvom koja je ranije postojala da smo samo zagrebačka stranka, dodala je.

Dolenec je najavila da ostaje zamjenica gradonačelnika Zagreba, a u Sabor će umjesto nje Jelena Miloš, druga na listi u drugoj izbornoj jedinici.


19:32 Iz stožera Možemo za N1 se javio se Gordan Bosanac koji je rekao da je zadovoljan rezultatom.

- Mi smo skoro pa poduplali naš saborski klub i jasno je da nismo samo stranka Zagreba, nego nacionalna stranka. Dobra vijest je da je HDZ prošao puno lošije nego prije, rekao je.

Vjeruje da će im stići još jedan mandat u 10. izbornoj jedinici gdje im anketa ne predviđa prelazak izbornog praga.

- Vidjet ćemo još do kraja, dodao je,

- HDZ sigurno nećemo podržati. Brojke pokazuju da je sve moguće. Vidjet ćemo koga će HDZ ići prvo lomiti i pecati. Vidjet ćemo tko će preletjeti, ali postoji i s druge strane većina koja bi mogla ukloniti HDZ s vlasti, naveo je.

Dodao je da se ne vide u desnoj vladi, ali da je moguće da se podrži ista u parlamentu.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix

19:21 Za Jutarnji list izlazne ankete je komentirala Danijela Dolenec.

- Još uvijek su ovo samo izlazne ankete, ali ako gledamo prošle izbore jasno je da one ne griješe puno. Izgleda da se može složiti lijeva manjinska Vlada, sa strankama nacionalnih manjina i lijevih opcija. To znači da imamo mogućnost formirati lijevu Vladu bez desnih stranaka, rekla je.

image
Marko Todorov/Cropix

19:15 Ivana Kekin prva je iz Možemo! komentirala izlazne ankete.

- Ako su ankete točne, postoji šansa da je HDZ-u došao kraj. No, treba vidjeti do kraja i konačnih rezultata. Ako će biti od centra na lijevo dovoljno mandata da se sastavi vlada - idealno. Ako neće u tom slučaju pozivamo sve one koji su za rušenje HDZ-a. Desnica je rekla da ne može s nama u vladu, a mi smo rekli da ne možemo s desnicom u vladu. Dakle, rekli smo da podržavamo iz parlamenta manjinsku vladu onoga tko ima najviše mandata, a to je sasvim izgledno SDP, rekla je Kekin za Novu TV.

image

Ivana Kekin, Tomislav Tomašević

Lucija Ocko/Cropix

19:05 Euforija i slavlje zavladalo je u Tvornici kulture u Zagrebu kada su objavljene prve izlazne ankete, prema kojima platforma Možemo! dobiva 11 mandata u Saboru.

- Super, odlično, prezadovoljna sam. Imamo mandate u cijeloj Hrvatskoj i udvostručili smo mandate u odnosu na prošle izbore, prva je reakcija Sandre Benčić.

Za Novu TV govorila je Ivana Kekin.

- Više nego smo poduplali klub zastupnika, razbili smo mit o tome da smo samo zagrebačka stranka, mi smo nacionalna stranka, to je sad sasvim jasno, izjavila je Ivana Kekin nakon objave izlaznih anketa.

Poručila je da ipak treba pričekati konačne rezultate.

Na pitanje može li u Možemo! biti žetončića, odgovorila je niječno.

- Nikad, pa ni onda, nema šanse. I moram zahvaliti glasačima, pogotovo na izlaznosti, shvatili su da se stvari mogu promijeniti i zaista hvala svakome tko je danas izašao na birališta, rekla je.


18:40 Članovi i simpatizeri već oko 18 sati počeli su pristizati u stožer. Možda je najveće iznenađenje što se zagrebački gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević i nositelj stranačke liste u VI. izbornoj listi već u 18.35 sati pojavio u stožeru. Došao je u društvu supruge Ive.

U Tvornicu je u 18.45 sati stigla i kandidatkinja platforme Možemo! za premijerku Sandra Benčić. Zanimljivo ili znakovito - u crvenoj haljini!

Donosimo snimke opuštene atmosfere iz Tvornice kulture.

image

Atmosfera u stožeru Možemo

Marko Todorov/Cropix
image

Stožer Možemo!, Tvornica Kulture

Marko Todorov/Cropix
image

Tomislav Tomašević sa suprugom Ivom

Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image

Urša Raukar Gamulin, Tomislav Tomašević, Danijela Dolenec

Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image

Otac Tomislava Tomaševića, Smiljan Tomasević

Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 18:51