‘UBACIO SE...‘

Sandra Benčić objavila što je Plenković rekao u pauzi na saborskom odboru: ‘Sramotno‘

Premijer se saborskim zastupnicima obratio u pauzi sjednice na kojoj je predstavio budućeg ministra Bačića

Sandra Benčić

 Damjan Tadic/Cropix

Premijer Andrej Plenković predstavio je u ponedjeljak nadležnim saborskim odborima kandidata za novog potpredsjednika Vlade i ministra graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine, Branka Bačića.

Saborska zastupnica stranke Možemo!, Sandra Benčić, objavila je što im Plenković zastupnicima rekao u pauzi sjednice koja je od početka krenula burno.

Kako tvrdi, oporbenim zastupnicima je poručio da ima pametnijeg posla nego odgovarati na njihova pitanja o obnovi nakon potresa.

Njezin status niže prenosimo u cijelosti.

- Nakon izlaganja premijera o budućem ministru Bačiću, na saborskom odboru proglašena je pauza, nakon čega sam pitala predsjednika odbora Štromara planira li se premijer vratiti na odbor nakon stanke i odgovoriti na pitanja za koja smo se već prijavili. U tom trenutku, premijer se ubacio i rekao (u trećem licu): „Premijer ima pametnijeg posla“!

Premijer, dakle, ima pametnijeg posla od predstavljanja novog ministra zaduženog za obnovu i od odgovaranja predstavnicima građana na pitanja i prijedloge o načinima za pokretanje obnove. Nakon obnove 6 kuća u 2 godine, ima pametnijeg posla od obnove Banije i Zagreba. Sramotno - napisala je Benčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. veljača 2023 18:16