KRAJ PROSVJEDA

ŠATOR U SAVSKOJ ODLAZI U POVIJEST! Glogoški: 'Političari se ne mogu dogovoriti sami sa sobom, kako će onda s nama...'

Zagreb, 121115.Ministarstvo branitelja.U satoru branitelja u Savskoj Gjuro Glogoski odrzao je konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo na jutrosnji sukob s ministrom Predragom Maticem .Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongracic / CROPIX

Braniteljski šator u Savskoj 66 uskoro odlazi u povijest. Prosvjed koji traje ispred Ministarstva branitelja više od godinu dana uskoro bi trebao završiti, doznaje nacinal, a prenosi HRT. Te navode potvrdio je i Đuro Glogoški, predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine.

- Jučer smo na neuspjeloj konstituirajućoj sjednici Hrvatskog sabora bili i mi, predstavnici hrvatskih branitelja. U takvoj situaciji, kad imamo hrvatske političare koji se ni oko čega ne mogu dogovoriti, pa niti kada su pitanju hrvatski državni inacionalni interesi, ne možemo očekivati ni da će razgovarati s nama, istaknuo je Glogoški. Istina je, polako krećemo u pripremu za odlazak. S obzirom na ovaj politički cirkus koji trenutno gledamo u Hrvatskoj, razmišljamo da napustimo prosvjed, potvrdio je za nacional.hr Đuro Glogoški.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:06