PRATIMO UŽIVO

SDP-ova konferencija za medije uskoro bi trebala početi

Ranije u petak Zoran Milanović pojavio se na presici čelnika SDP-a Peđe Grbina te izjavio da se uključuje u izbore

Peđa Grbin

 Goran Mehkek/Cropix

Najveća oporbena stranka SDP u petak u 17 sati trebala je održati konferenciju za medije. Konferencija za sad malo kasni.

Podsjetimo, predsjednik RH Zoran Milanović objavio je da će datum održavanja izbora za Hrvatski sabor biti u srijedu 17. travnja. Svojim odabirom iznenadio je političku scenu, a onda kasnije popodne uslijedilo je novo iznenađenje - Milanović se pojavio na presici čelnika SDP-a Peđe Grbina te izjavio da se uključuje u izbore, piše Dnevnik.hr.

"Ja na ovim izborima neću biti kandidat SDP-a za predsjednika Vlade, dopustite da pozdravim Zorana Milanovića, nositelja SDP-ove liste u 1. izbornoj jedinici i uskoro predsjednika Vlade", rekao je Grbin na konferenciji za novinare na kojoj se nenajavljen pojavio i Milanović.

"U životima svakoga od nas postoje trenuci u kojima treba izaći iz zone komfora, treba prestati biti normalno i uobičajeno i taj je čas kucnuo na moja vrata nametom stanovitog Turudića", pojasnio je Milanović razloge svoje kandidature i dodao: "Došlo je vrijeme da se konji sedlaju”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:28