TKO TO TAMO PEVA

SDP: Vodiš državu kao Miško! Kosor: Tko pjeva, zlo ne misli

 Goran Mehkek/CROPIX

ZAGREB - Neki saborski zastupnici glavne oporbene stranke ovih su dana vladavinu prve hrvatske premijerke usporedili s ponašanjem legendarnog lika iz kultnog srpskog filma: ‘Jadranka Kosor državu vodi kao što je autobus vozio šofer Miško. Zavezanih očiju...’, ocjenjuju u SDP-u.

Na Jadrankin odgovor nije trebalo dugo čekati: ‘Pretpostavljam da je takva procjena posljedica pretjeranog gledanja filma ‘Tko to tamo peva’. Oni cijelu hrvatsku javnost pokušavaju uvjeriti da je stanje u državi tako crno kao u tom filmu. A nije. Zato društvu iz SDP-a preporučam da pogleda jedan krasan domaći film ‘Tko pjeva, zlo ne misli!’ - odgovorila je premijerka Kosor danas SDP-ovcima.

Premijerka je odgovarala i na pitanja o Vojkoviću (‘Vidjet ćemo hoće li biti smijenjen’), registru branitelja (‘Prije njegove objave treba izmijeniti zakon’) te o kritikama da je skandalozno što se zbog štednje povlači vojska iz vojarni:

‘Apsurdno je da cijela javnost od Vlade traži 'reži, reži, reži', ali kad se izdvoji neki slučaj onda se postavi pitanje - zašto se tu reže. Moramo biti dosljedni, ovo je teška godina, ali funkcioniranje HV-a nije ugroženo’, zaključila je Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:51