REAKCIJA

ŠEF HRVATSKIH ŠUMA TVRDI DA NIJE BILO TAJNOG SASTANKA S JOSIPOM RIMAC Evo što kaže o snimkama koje je objavila Nova TV

 
Josipa Rimac (lijevo) i Krunoslav Jakupčić (desno)
 CROPIX

Predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić nam je nakon priloga u Dnevniku Nove TV o navodnom tajnim sastanku sa Josipom Rimac 25. svibnja poslao priopćenje u kojem tvrdi kako je u prilogu iznesen niz netočnih i neprovjerenih informacija na njegovu štetu.

Navodi kao on nije osoba bio osoba koja se nalazi na video snimci snimljenoj u jednom zagrebačkom kafiću dana 25. svibnja 2020. godine, te kako nije sjeo na tajni sastanak sa gospođom Josipom Rimac.

"Ističem da su gore navedene informacije apsolutno netočne i neistinite, te da je objavom istih meni prouzročena znatna neimovinska šteta u vidu povrede ugleda i časti. Sukladno članku 22. u vezi sa člankom 40. Zakona o medijima (NN 59/04, 84/11,81/13) te tražim objavu ispravka informacije u prvoj sljedećoj emisiji Dnevnika Nove TV sa tekstom:

„Dana 6. lipnja 2020. godine u Dnevniku Nove TV objavljen je prilog naslova „TAJNI SASTANAK“, zajedno sa video snimkom iz jednog kafića od dana 25. svibnja 2020. godine. U navedenom prilogu objavljena je netočna informacija da bi gosp. Krunoslav Jakupčić bio osoba koja se nalazi na video snimci snimljenoj u jednom zagrebačkom kafiću dana 25. svibnja 2020. godine i koja je ušetala u navedeni kafić u 19:43 sati.

Također je netočna informacija da bi gosp. Krunoslav Jakupčić bio osoba koja je navedene prilike sjela za isti stol sa gđom. Josipom Rimac. Netočna je i informacija da bi gosp. Krunoslav Jakupčić imao tajni sastanak sa gđom. Josipom Rimac. Točno je da gosp. Krunoslav Jakupčić svoje poslovne sastanke održava u službenim prostorijama društva Hrvatske šume d.o.o., pa tako i sa gđom. Josipom Rimac, sa kojom je posljednji poslovni sastanak održao u službenim prostorijama društva Hrvatske šume d.o.o. u veljači 2020. godine, navodi Jakupčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:42