U BOLNICI U PULI

Šef istarskog stožera Dino Kozlevac hospitaliziran zbog problema s plućima, nema koronu

Opće stanje je stabilno i provode se sve terapijske mjere - stoji u priopćenju Istarske županije
 Goran Sebelic/Cropix

Šef istarskog stožera civilne zaštite Dino Kozlevac danas je hospitaliziran, priopćila je Istarska županija. Iz županije su odaslali kratko priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

“Zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije i načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac je radi pogoršanja višednevnih respiratornih simptoma, tijekom dana hospitaliziran na Odjelu za pulmologiju Opće bolnice Pula.

Kao dio dijagnostičkog postupka, u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije, uzet je uzorak brisa na COVID-19 koji je negativan.

Opće stanje je stabilno i provode se sve terapijske mjere - stoji u priopćenju.

Ravnateljica pulske bolnice dr. Irena Hrstić potvrdila je u izjavi za Hinu kako je Kozlevac tijekom dana hospitaliziran u bolnici zbog višednevne opće slabosti.

"Već nekoliko dana osjeća opću slabost, imao je par dana temperaturu i grlobolju, što su simptomi Covida-19, ali je njegov prvi test negativan. Neovisno o tome, a imajući u vidu činjenicu da je u posljednje vrijeme imao brojne kontakte, Kozlevac je smješten na Odjelu pulmologije gdje će idućih dana biti na opservaciji", izvijestila je dr. Hrstić.

Dodala je i da će načelnik Stožera i zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije Dinko Kozlevac za par dana biti ponovno testiran na koronavirus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:15