RASPRAVA NA FACEBOOKU

ŠEF ZG FORUMA MLADIH SDP-a NAPAO MILANOVIĆA 'Upravo mi je na moje direktno pitanje rekao da mladima nije mjesto u Saboru'

Matej Mišić, predsjednik Foruma mladih SDP-a Zagreb, nije bio pretjerano oduševljen nastupom Zorana Milanovića na skupu koji je šef stranke održao u utorak u Zapruđu. Mladi pravnik tvrdi da je izravno upitao aktualnog predsjednika stranke što je s mladima na stranačkim listama, a odgovor je objavio na Facebooku:

- Zoran Milanović je upravo na druženju sa članovima u Zapruđu rekao na moje direktno pitanje o kvotama na listama da mladima nije mjesto u Saboru i kako ne vidi problem u tome što se nije poštivala kvota mladih na listama i indirektno rekao kako nikome mlađem od 30 godina nije mjesto u Saboru. S tim stavom, nije ni čudno da mu na druženju među 200 članova nema ni 15 mladih, a od tih 15 će više od pola glasovati za Zlatka. Forum mladih je dobio jasnu poruku od predsjednika koliko mu je bitan! Vjerujem da će i Forum mladih predsjedniku na odlasku pokazati 2.4. da takva politika nema prolazak u Forumu!





Zoran Milanović je upravo na druženju sa članovima u Zapruđu rekao na moje direktno pitanje o kvotama na listama da...

Posted by Matej Mišić on Tuesday, February 23, 2016




Međutim, ispod statusa se razvila rasprava u kojoj je Mišiću jedna stranačka kolegica odgovorila da Milanović nije baš to tako rekao, već da je mislio da 'mladi ne bi trebali ići u Sabor direktno bez dana radnog staža (kao neki), već da bi s godinama trebali prosperirati i izgraditi prvenstveno sebe kao osobu (uključujući i radno iskustvo) te zatim ući u Sabor i zastupati građane sa svojim iskustvom i godinama rada'.

- Jesam li ja nešto krivo prenio da se javno ispričam?, upitao je Mišić stranačku kolegicu, a ona mu je odgovorila da 'Zoran u niti jednom trenutku nije rekao da mladima nije mjesto na listi za sabor'.

Mišić je na kraju zaključio kako njih dvoje očito nisu bili na istom sastanku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 14:55