GORDANA DERANJA

ŠEFICA UDRUGE POSLODAVACA ŽESTOKO ODGOVORILA SINDIKALISTU RIBIĆU Pozivam ga da kupi dva broda kako javna potrošnja ne bi stala! Niste prstom mrdnuli!

 
Gordana Deranja
 Davor Pongracic / CROPIX

Predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca Gordana Deranja na svom se facebook profilu oglasila neuobičajenom žestinom. Isprovocirale su je poruke sindikalista Vilima Ribića o potrebi rasta javne potrošnje.

- Obično ne komentiram ali ne mogu se suzdržat'. Gledam sindikaliste javnog sektora koji će sutra raspravljat na GSV o problemima privatnog sektora. Kaže Ribić: slušam na televiziji što se dešava u gospodarstvu. Pa dobro pobogu gdje je sindikat koji zastupa radnike privatnog sektora koji bi valjda trebao znati što se dešava. Javno pozivam gospodina Ribića da kupi naša dva broda kako potrošnja nebi stala s obizom da javni sektor po njemu održava naše gospodarsvo svojom potrošnjom. Pa gdine Ribiću potrošnja nije samo kruh i mlijeko naše gospodarstvo prizvodi i za druge industrije i proivode koji nisu za osobnu potrošnju.

Pitam se do kada će privatni sektor trpiti da o nama raspravljaju sindikalisti iz javnog sektora? Nešto se ne sječam kad su štrajkali,da su ni oni ni Vlada,pitali nas išta dok su pregovarali o svojim pravima! Sada smo mi na redu i nećemo dozvoliti da opet nestane 150 000 radnih mjesta u privatnom sektoru! Za koje usput rečeno, živo vam se fučkalo. Niste prstom mrdnuli ni pokazali brigu za te radnike. Dosta je!! - napisala je Deranja na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:11