BEČIĆ O NOVOM BISERU

Seka brani bracu: Izjava o gučku nije pretjerana jer obitelj je svima svetinja. Ja bih bila još drastičnija!

 Duje Klarić/CROPIX

ZAGREB - Saborska zastupnica i sestra Željka Keruma, Nevenka Bečić, danas je održala zanimljiv razgovor s novinarima u Saboru. Komentirala je financijsko stanje tvrtke Kerum, ali i jučerašnje izjave splitskog gradonačelnika o 'čupanju gučka', piše tportal .

- Željko Kerum nije u poslovnim problemima. To je broj jedan, jer da je u poslovnim problemima njegova glavna firma ne bi bilježila poslovni uspjeh i dobitak od 49 milijuna kuna za poslovnu 2011. godinu. Dakle svi ti natpisi su usmjereni na krivo informiranje javnosti i formiranje mišljenja javnog mijenja na način kako pojedinima koji su usmjereni da nanesu zlo Željku Kerumu imali za cilj. Dakle, ono je ljudski nedopustivo da se na jedan način kakav je prezentiran medijima pogotovo evo jučer što je bilo da se jedna fizička osoba na onakav način želi degradirati. Što se tiče poslovanja Kerumovih firmi, glavna firma Kerum bilježi dobit, stabilna je, uredno izvršavamo sve obveze, i prema proračunu i prema zaposlenicima i prema svim drugim institucijama i vjerovnicima s kojima smo u poslovnoj suradnji. Naravno, mi u biznisu idemo dalje, ispalila je Bečić prvo pred novinarima, na što je upitana kako komentira stanje u tvrtki Kerumove nevjenčane supruge Fani Horvat.

Na novinarsko pitanje jesu li Kerumove izjave da će nekom iščupati gučak bile pretjerane, Bečić je odgovorila kako bi ona bila još drastičnija.

- Zašto bi bilo pretjerano? Pa udar na obitelj, obitelj je svima svetinja. Zašto bi bilo pretjerano? Ja bih reagirala još drastičnije da sam bila na njegovu mjestu. Nije reagirao impulzivno. Dapače, još drastičnije je trebao. U potpunosti ga podržavam. Dapače, još ću se i ja staviti uz bok i njemu i njegovoj obitelji, dakle gospođi Fani ako treba, zaključila je Bečić, prenosi tportal .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:20