SKANDAL

ŠEŠELJ KUPIO KUĆU U HRTKOVCIMA OD VRSNE PJEVAČICE? Velečasni Živković za Jutarnji: 'Čuo sam neke seoske priče...'

Vojislav Šešelj
 REUTERS/Marko Djurica

Velečasni Ivica Živković nije nam mogao potvrditi da je Vojislav Šešelj kupio kuću Hrtkovcima, ali je i on čuo seoske priče o tome.

- Prema mojim informacijama na kući još uvijek stoji natpis „prodaje se“ tako da nemam potvrdu je li to riješeno, ali kao što se kaže: gdje ima dima - ima i vatre, rekao nam je župnik.

Prema našim informacijama kuću prodaje Aleksandra Padrov, profesorica glazbene kulture u Srijemskoj Mitrovici, koja je u Hrkovce došla s područja Vukovara. Inače, ona je kao vrsna pjevačica čak i pomagala u radu župnoga zbora crkve Svetog Klementa u Hrtkovcima. Što se tiče same kuće, riječ je o većem stambenom objektu, pa Živković pretpostavlja da bi je Šešelj koristio za potrebe stranke.

- Ako je kupuje, sumnjam da to čini u privatne svrhe, već prije u stranačke. Meni je teško komentirati tu transakciju, konačno politika me i ne zanima, ali s obzirom na njegove radikalne stavove, ako do toga dođe i on se počne češće pojavljivati u Hrtkovcima – sigurno je da će to donijeti nelagodu i neugodu za domaće katoličko stanovništvo – poručio je župnik Živković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:26