NOVI ISTUP

Severina optužuje ravnateljicu Klinger: ‘Moje dijete je psihički i fizički zlostavljala, naredila da ga zatvore u školi‘

Prozvana ravnateljica nije željela komentirati nove optužbe Severine Vučković


Severina Vučković

 Darko Tomaš/Cropix

Borit ću se dok bude potrebno, a šutjeti iz straha neću - najavila je nedavno Severina Vučković, a da to nije prazno obećanje pokazala je danas na Facebooku i Instagramu gdje je iznijela svoje najnovije optužbe protiv ravnateljice zagrebačke osnovne škole koju pohađa njen sin.

- Ravnateljica Ljiljana Klinger, mjesecima obmanjuje policiju, DORH, javnost, navodno jer se boji mojih prijetnji. A kad sam javno, prije tri godine, rekla da je moje dijete maltretirala, nikom ništa. Kažu da sve institucije rade za dobrobit djeteta. Jedine ozbiljne prijetnje s moje strane bile su da ću dati sve u medije?!? Za takve poput nje to je velika prijetnja - napisala je pjevačica na Instagramu i Facebooku, tvrdeći da je ravnateljica psihički i fizički zlostavljala njenog sina.

- Ravnateljica OŠ Matija Gubec, Ljiljana Klinger, Bandićeva frendica, protivnica Istanbulske konvencije, 2019. godine je moje dijete psihički i fizički zlostavljala. Naredila je učiteljicama da ga zatvore u školi dva sata. Nakon incidenta, dijete je bilo u stresu, nije htio izaći iz kuće, a preko vikenda se počeo žaliti na bolove ruke i trbuha pa sam ga odvela liječniku. Po preporuci nekoliko liječnika nije smio u školu jer je doživio i fizičku i psihičku traumu.

Da bi ravnateljica i otac zataškali cijeli slučaj, ravnateljica je Centru za socijalnu skrb Maksimir slala lažne prijave. Ni socijalna služba Maksimir nije reagirala - piše Severina koja tvrdi da je ravnateljica potom protiv nje slala brojne podneske Općinskom sudu u trenutku kada je donosila odluka s kojim roditeljem će njen sin živjeti.

- Sutkinja me pitala zašto ne vodim dijete u školu. Predala sam joj nalaze... Presudila je da mi se otme dijete jer ga namjerno nisam vodila u školu?!? Oteli su mi dijete 28. 11. na 20 mjeseci privremenom mjerom - kaže pjevačica koja sudsku presudu naziva u svom statusu organiziranom otmicom djeteta.

Severina je najnovijim istupima ravnateljicu zagrebačke osnovne škole prozvala i zbog toga što se, kako piše, obratila ministru Davoru Božinoviću:

- Navela je da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila te je napisala: ‘Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim vas da mi pomognete kako ne bismo umjesto upozorenja gospođi morali slati telegrame sućuti - napisala je Severina na društvenim mrežama.

Prozvana ravnateljica nije željela komentirati nove optužbe Severine Vučković. Novinarima je kazala da se mora suzdržati zbog sudskog postupka koji je u tijeku, te zaštite privatnosti i interesa svog malodobnog učenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:31