OBJAVA NA FACEBOOKU

Sinčić se pohvalio da ne nosi masku, u komentarima ga napali: ‘Šta je papak, u avionu nisi baja?‘

Javila se i jedna trgovkinja koja je kazala kako više nemaju snage upozoravati kupce na maske
Ivan Vilibor Sinčić

'Prošli smo i danas cijeli dućan bez maske; bez riječi, bez prigovora. Sve je u glavi. Nosite masku isključivo ako vjerujete da je korisna za vaše zdravlje. Odbacite sve što smatrate prisilom, ucjenom, oduzimanjem slobode', napisao je hrvatski europarlamentarac i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na svom Facebook profilu uz fotografiju iz dućana na kojoj se bez maske nalazi sa svojom djecom.

Sinčićeva objava izazvala je niz negativnih reakcija, a među komentarima našao se i jedan muškarac koji je se našao u istom zrakoplovu kao i hrvatski europarlamentarac, pa je uslikao selfie, a u pozadini se jasno vidi Sinčić s maskom na licu.

'Šta je papak, u avionu nisi baja?', upitao ga je suputnik aludirajući da nije toliko hrabar kad ide na posao u Bruxelles.

'Što ima u Bruxellesu? Jel' ide plaća svaki mjesec? Koliko ono - 10.000 eura? Tamo nosiš masku, jer tamo moraš poštovati zakone, ovdje dođeš pa se izdrkavaš nad potplaćenim trgovkinjama. Bravo, čestitam', nizali su se komentari ispod Sinčićeve objave.

Javila se i jedna trgovkinja koja je kazala kako više nemaju snage upozoravati kupce na maske.

'Da dođe civilna, trgovci će namirivati kaznu zbog Vašeg nepoštivanja njihovih mjera, neće ju ni poslodavac niti Vi nego radnik', napisala mu je, na što joj je Sinčić odgovorio:

'Većina trgovaca nosi masku ispod nosa. Dakle, nitko ne vjeruje u opasnost. Žao mi je, ne želim da moja djeca gledaju kako se pokoravam nečemu u što ne vjerujem. Da su svi radnici u jednom dućanu rekli da ne žele, vjerujte sustav bi posustao, u Hrvatskoj nema više radne snage', napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:47