OŠTRA REAKCIJA

Sindikat: Jandroković tražio da ugasimo kombi jer mu strašno smrdi; Šef Sabora: To je neistina!

Najoštrije odbacujemo takve tvrdnje Sindikata. Radi se o potpunoj neistini, to se uopće nije dogodilo, poručili su iz njegova Ureda.
Gordan Jandroković; policija na Markovom trgu
 Cropix

Ured predsjednika Hrvatskog sabora u srijedu je oštro odbacio tvrdnje Općeg sindikata MUP-a da je Gordan Jandroković "inzistirao“ od pripadnika interventne policije koji na Markovu trgu osiguravaju zgradu Vlade da "ugase vozilo jer mu strašno smrdi“.

"Najoštrije odbacujemo takve tvrdnje Sindikata. Radi se o potpunoj neistini, to se uopće nije dogodilo i ne znamo od kud takva informacija," poručili su iz Ureda.

Opći sindikat MUP-a objavio je u srijedu kako je Vladi i MUP-u poslao dopis u kojem ih traži da se referiraju na događaj od 21. prosinca ispred zgrade Vlade kada je kombi u kojem borave policajci "izrazito zasmetao gospodinu Jandrokoviću, koji je inzistirao da pripadnici Interventne jedinice policije Zagreb, ugase vozilo jer mu strašno smrdi“.

Predsjednik Jandroković tamo nije bio, niti se to uopće dogodilo, poručili su iz njegova Ureda, najoštrije odbacujući tvrdnje Sindikata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:39