IZNENAĐUJUĆA VIJEST

Siniša Vuco novi šef splitskog ogranka HSS-a: ‘Spreman sam se kandidirati za gradonačelnika‘

Vuco je izjavio kako je spreman kandidirati se za gradonačelnika Splita, ali da će o tom pitanju osluškivati članstvo
Siniša Vuco i Krešo Beljak
 Facebook

Pjevač Siniša Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a!

Objavio je to danas na svojem Facebook profilu predsjednik stranke Krešo Beljak, rekavši kako je odluka donesena u subotu, na izvanrednoj izbornoj skupštini gradske organizacije HSS-a grada Splita. 

- Tako je zadatak da splitski HSS pripremi i povede na predstojeće lokalne izbore dobio poznati splitski i hrvatski estradni umjetnik Siniša Vuco, koji je jednoglasno izabran za predsjednika gradske organizacije HSS-a Split. Za zamjenika predsjednika izabran je Darijo Marunčić dok su za potpredsjednike izabrani Dražen Perković i Ivan Smoje. Za tajnicu splitskog HSS-a izabrana je Barbara Žurić, dok će blagajnik biti Boris Krivec - napisao je Beljak.

Nakon izbora za predsjednika, Siniša Vuco se obratio delegatima, zahvalio na ukazanom mu povjerenju te istaknuo kako je HSS stranka njegovih djedova, stranka koja itekako ima budućnost ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego i u cijeloj Hrvatskoj.

- Naglasio je kako će napraviti sve što je u njegovoj moći kako bi splitski HSS što kvalitetnije pripremio za lokalne izbore, a na pitanje razmišlja li da se i sam kandidira za gradonačelnika Splita odgovorio je da je to izgledna opcija te kako se nije odlučio na ovaj korak kako bi samo statirao nego da bi HSS vodio do pobjede - napisao je Beljak. 

Vuco je Hini rekao da će se o svojoj eventualnoj kandidaturi za splitskog gradonačelnika na lokalnim izborima dogovarati s vodstvom HSS-a te će osluškivati raspoloženje članstva, a poručio je i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da ojača splitski HSS.

 "Ja sam spreman za tu kandidaturu ali ću se o njoj dogovarati s predsjednikom naše stranke Krešom Beljakom i vidjet ću također što misli naše stranačko članstvo. Već sada, iako još nema nikakve službene odluke o mojoj kandidaturi za splitskog gradonačelnika dobivam potporu od naših stranačkih članova za tu eventualnu mogućnost," kazao je Vuco.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. veljača 2021 20:16