MOJPOSAO.NET

SJAJNE PRILIKE ZA ZAPOSLENJE u HRVATSKOJ Ovog tjedna nudi se posao s plaćom i od 16.500 kuna, poslodavci daju i auto, mobitel, iPad te laptop

 iStock

MojPosao izdvaja tjednu ponudu oglasa u Hrvatskoj i inozemstvu:

Vozač teretnog motornog vozila, Asistent u odjelu izvoza

Kemokop je jedna od vodećih tvrtki u gospodarenju opasnim otpadom prisutna na tržištu 25 godina. Glavne djelatnosti tvrtke su promet i transport kemikalija te gospodarenje otpadom. Radi uspješnog širenja poslovanja tvrtka traži dinamične, komunikativne, snalažljive i odgovorne suradnike na poziciji Vozač teretnog motornog vozila u domaćem i međunarodnom transportu (m/ž ). Poslodavac nudi plaćen beneficirani radni staž, stalni radni odnos te plaću od 10.000 do 16.500 kuna. Prijave traju do 22. veljače.

Mlinar je već dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je brend i na inozemnim tržištima. Mlinarov profesionalni i ambiciozan tim nastavlja širiti i unapređivati poslovanje uz kontinuirano investiranje u tehnologiju i proizvode kapacitete te u vrhunski uređenu mrežu prodajnih mjesta. Mlinar trenutno zapošljava Asistenta u odjelu izvoza (m/ž) , a prijave traju do 23. veljače. Zaposlenje je na određeno vrijeme s mogućnošću rada na neodređeno.

Tehničko-komercijalni suradnik, Prodajni predstavnik, Stručni suradnik

Poljoprivredni obrt Šimun renomirana je mala tvrtka koja se bavi prodajom voćnih sadnica, folijarnih gnojiva i strojeva svjetski poznatih proizvođača. Trenutno ima objavljen oglas za radno mjesto Tehničko-komercijalni suradnik u kupovini i prodaji proizvoda i strojeva za voćarstvo i vinogradarstvo (m/ž) . Kandidat mora biti spreman za rad u uredu i na terenu, a poželjno je da poznaje mehaniku poljoprivrednih strojeva. Znanje njemačkog jezika je prednost. Na oglas se možete prijaviti do 2. ožujka.

Europhone je najveći maloprodajni lanac u prodaji telekomunikacijskih usluga Hrvatskog telekoma u RH te najbrže rastuća tvrtka u području prodaje telekomunikacijskih usluga. Tvrtka traži osobu za noovotvorenu poziciju Prodajni predstavnik za usluge Hrvatskog telekoma (m/ž) , a nudi edukaciju prije početka rada, redovita fiksna primanja te odlične bonuse kod ostvarenja ciljeva prodaje. Prijave traju do 22. veljače.

Salvus je mlada i moderna regionalna kompanija koja se bavi veleprodajom lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani te uspješno posluje više od desetljeća. U potrazi je za Stručnim suradnikom za područje Karlovačke i Primorsko-goranske županije (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, usavršavanje i razvoj, mogućnost napredovanja te službeni automobil, mobitel, iPad i prijenosno računalo. Prijaviti se možete do 23. veljače.

Senior C++/SQL Developer, Sistem administrator

Pet centar je najveći lanac trgovina hrane i opreme za kućne ljubimce u regiji te ima 250 zaposlenika. Tvrtka Mentis dio je Pet centar grupe i bavi se razvojem i implementacijom poslovnog softvera s naglaskom na rješenja za maloprodaju. Uslijed stalnog rasta svoj tim upotpunjuju motiviranim ljudima spremnim na rad u dinamičnom okruženju, a trenutno traju prijave za poziciju Senior C++/SQL Developer (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaću od 10.000 do 15.000 kuna. Prijaviti se možete do 22. veljače.

Partner banka traži odgovornu i motiviranu osobu za radno mjesto Sistem administrator (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat ima VSS elektrotehničkog, prirodoslovno-matematičkog ili informatičkog smjera te iskustvo u Windows server sustavima, sistemskoj virtualizaciji, implementaciji backup sustava te iskustvo s Linux OS-om. Poslodavac budi ugovor na neodređeno te stimulativne uvjete, a prijave traju do 5. ožujka.

Monter/serviser, Vodič u pustolovnom turizmu

IMG ZAGREB traži Montera/servisera (m/ž) za stalni radni odnos, koji će biti zadužen za demontažu/montažu ventila te popravak/servis ventila za naftnu industriju i za tlačno ispitivanje. Obavezno je iskustvo rada sa ventilima na naftnu i plinsku industriju, spremnost na timski rad, rad na terenu te učenje i edukaciju. Iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Prijave traju do 23. veljače.

Huck Finn Adventure travel i Ratfrek Travel turističke su agencije specijalizirane za pustolovni turizam na području Hrvatske te okupljaju stručnjake s višegodišnjim iskustvom u provođenju izleta i aktivnosti poslovnog turizma. Zbog povećanog opsega posla raspisuju natječaj za radno mjesto Vodič u pustolovnom turizmu (m/ž) . Idealan kandidat je zaljubljenik u prirodu, bavi se sportom i ima visoko razvijene komunikacijske vještine te osjećaj odgovornosti. Poslodavac nudi honorarno ili stalno zaposlenje te fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se do 1. ožujka.

Djelatnici za rad s maloljetnim izbjeglicama, Karslruhe (Njemačka), "Diakonisches Werk Karlsruhe" neprofitna je organizacija u njemačkoj pokrajini Baden-Württemberg (BW), gradu Karlsruheu. Trenutno zapošljava 140 djelatnika s punim radnim vremenom te je pri organizaciji aktivno tristotinjak volontera. Unutar neprofitne organizacije "Diakonisches Werk Karlsruhe" je nositelj službe za maloljetnike "Der Diakonie Verein". "Der Diakonie Verein" je nadležan za domove za maloljetne izbjeglice bez odgovarajuće roditeljske skrbi te za internacionalne grupe mladih-punoljetnika. Trenutno traže deset djelatnika (m/ž) za rad s maloljetnim izbjeglicama bez odgovarajuće roditeljske skrbi (socijalni radnik / socijalni pedagog / odgajatelj (BA, MA ili dipl., m/ž). Poslodavac nudi zasnivanje vježbeničkog odnosa (praksu za nostrificiranje/prepoznavanje diplome u saveznoj državi BW) u trajanju od 6 mjeseci, sa zasnivanjem radnog odnosa po završetku vježbenickog staža/prakse, plaćeno zdravstveno i socijalno osiguranje, smještajne kapacitete te plaćanje tečaja njemačkog jezika pri Goethe-Institutu u Zagrebu (od A1 do B1), školi stranih jezika koja odgovara standardima Europske unije ili u školi stranih jezika u Karlsruheu (tečaj treba biti intenzivnog karaktera), ukoliko ne posjedujete minimum B1 certifikat njemačkog jezika. Na oglas se možete prijaviti do 10. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:18