POSTUPAJU PREMA UPUTAMA

ŠKOLA U ZAGREBU OBJAVILA DA JE OTAC JEDNOG UČENIKA ZARAŽEN KORONAVIRUSOM 'Učenik je u samoizolaciji, nema simptoma bolesti, bit će testiran'

Ilustracija
 Damjan Tadic / CROPIX

Osnovna škola Bartola Kašića u Zagrebu na službenim stranicama objavila je obavijest o mjerama koje poduzima zbog toga što je otac jednog učenika pozitivan na koronavirus.

"Poštovani roditelji,

otac našeg učenika je zbog pozitivnog testa na korona virus hospitaliziran, a učenik je u samoizolaciji, nema simptoma bolesti, bit će testiran.

Nastava se dalje održava prema uobičajenom rasporedu dok ne dobijemo drugačiji naputak.

Škola je poduzela sve potrebne radnje te obavijestila nadležne institucije prema čijim uputama i postupamo.

Uputa Epidemiološkog zavoda je da i dalje provodimo sve propisane mjere, da učenike uputimo na držanje razmaka u međusobnoj komunikaciji bez fizičkog kontakta (rukovanje, grljenje), pranje ruku prema uputama koje se nalaze kod svakog umivaonika i što češće provjetravanje prostora.

Uputa za roditelje, učenike, djelatnike je pratiti informacije koje se mogu dobiti službenim kanalima preko HZJZ i nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite.

Ukoliko neko dijete ima temperaturu ili neki drugi simptom ne treba ga slati u školu već o tome obavijestiti nadležnog liječnika.

Pratite situaciju i obavijesti na web stranici", stoji u obavijesti škole od 12. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:45