'DRAGA PRIJATELJICA'

ŠKORO NA NEDJELJNOM RUČKU UGOSTIO RUŽU TOMAŠIĆ Nakon javne podrške za kandidaturu za predsjednika, druženje je nastavljeno i privatno

 
Miroslav Škoro sa suprugom, Ruža Tomašić
 Miroslav Škoro Facebook

Pjevač i kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro na svojojje Facebook stranici objavio da je danas sa suprugom Kim Ann Luzaich u njihovom domu na ručku ugostio Ružu Tomašić, opisavši ju kao 'dragu prijateljicu'.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je zastupnica u Europskom parlamentu i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić na svojoj Facebook stranici objavila video snimku u kojoj je izrazila svoju podršku Miroslavu Škori kao kandidatu na predsjedničkim izborima.

'Miroslav Škoro je političar, glazbenik, poduzetnik, dakle sve ono što čini jednog čovjeka kompletnim. Čovjeka kojemu su temelji bogoljublje, domoljublje, čovjekoljublje, a meni kao eurozastupnici je iznimno drago da gospodin Škoro želi Europu suverenih država članica. Dakle, imat ćemo predsjednika koji, kako je govorio naš predsjednik Tuđman, će krojiti Hrvatsku po mjeri čovjeka i Hrvatsku kakvu je hrvatski narod zaslužio. Sve ono što gospodin Škoro govori potpisujem, a kasnije će biti puno više vremena za uključivanje u punu kampanju', rekla je Tomašić, a Škoro joj je nešto kasnije zahvalio na podršci, također na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:44