OŠTRO OD POČETKA

ŠKORO NIJE PROPUSTIO PRILIKU DA SE TIJEKOM OBJAVE KANDIDATURE OBRAČUNA SA SVOJIM SUPARNICIMA Pjevač je suptilno kritizirao predsjednicu i Milanovića

 
Kolinda Grabar Kitarović, Zoran Milanović i Miroslav Škoro
 CROPIX

Miroslav Škoro je u gotovo šestominutnom videu objavljenom na Youtubeu potvrdio da ulazi u utrku za mjesto predsjednika Republike.

Obraćajući se putem video poruke rekao da će njegov prvi potez biti upućivanje prijedloga za promjenu Ustava kako bi osnažio poziciju predsjednika, a njegov program je savez s narodom. Želi vratiti povjerenje u instituciju predsjednika RH.

Osim što je u nekoliko točaka objasnio koje bi poteze eventualno povukao, Škoro je u svom izlaganju 'bocnuo' svog suparnika Zorana Milanovića i eventualnu protivnicu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Naime, popularni pjevač u jednom je trenu biračima poručio da im neće obećati da će 'Hrvatska biti među najbogatijim zemljama na svijetu', ali i da za njega Hrvatska nije 'slučajna država'.

Time se, jasno, referirao na izjavu Grabar-Kitarović koja je nakon pobjede na izborima izjavila da će Hrvatska biti među najbogatijim zemljama u Europi i svijetu, dok je druga 'strelica' bila namijenjena bivšem premijeru koji je jednom prilikom izjavio da je Hrvatska slučajna država.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:26