RAT IDE DALJE

Škoro objavio dokument iz banke: ‘I još malo istine...‘; Radić: ‘Škoro i Nikolina nam nisu vratili tokene‘

Nisam ni lipu potrošio, odnosno spreman sam pojest‘ svaku lipu koju sam potrošio - kazao nam je slikovito Radić
Miroslav Škoro
 Tom Dubravec /CROPIX

Miroslav Škoro je u ponedjeljak na društvenim mrežama pod egidom "I još malo istine..." objavio dokument odnosno Potvrdu iz Erste banke izdanu danas, 9. kolovoza ove godine, a u kojoj stoji da jedino Mario Radić, v.d. predsjednika Domovinskog pokreta, ima aktivnu debitnu karticu Domovinskog pokreta. U toj potvrdi se navodi da je Škori "odobrena debitna kartica koja s današnjim danom nije preuzeta odnosno nije aktivna".

Isto tako navodi se da je blokirana debitna kartica Darija Žepine te još jedne djevojke koja je, doznajemo, ranije radila u Domovinskom pokretu, a čija kartica također nije aktivna. Ne spominje se da debitnu karticu ima i Škorina asistentica Nikolina Brajković.

Radić nam je potvrdio kako je aktivirao svoju debitnu karticu, ali kaže da još nije dobio ni PIN.

- Nisam ni lipu potrošio, odnosno spreman sam pojest' svaku lipu koju sam potrošio - kaže slikovito Radić. Dodaje da je morao aktivirati karticu jer "netko mora platiti račune Domovinskog pokreta".

- Sve moramo 'pješke' plaćati jer Škoro i Nikolina Brajković nisu vratili tokene, a sva plaćanja provodila su se upravo s njima, stoga sam izvadio karticu da mogu platiti struju, vodu..., a i plaću Nikolini Brajković - rekao je Radić te dodao da su ih zatražili da vrate tokene, ali do danas ih nisu dobili. Sukobi unutar dvije struje u Domovinskom pokretu i dalje ne posustaju, a obje strane preko medija plasiraju razne informacije, pa i one potpune, a i nepotpune, stoga dok neka revizija ili inspekcija ne utvrdi tko je trošio i na što, teško će biti otkriti pravu istinu.

Podsjetimo da otkako je Škoro podnio neopozivu ostavku u Domovinskom pokretu sukobi iz dana u dan eskaliraju, a ubrzo nakon toga stranku je napustila i njegova sestra Vesna Vučemilović koja se danas pita želi li suprostavljena strana potpuno uništiti stranku ili koji je pak njihov cilj.

Nakon što je tjednik Nacional objavio da je Škoro navodno kupovao darove na račun stranačkog novca, među bivšim suradnicima nastao je potpuni kaos, a ubrzo je predsjednik u ostavci otkrio kako je podnio i kaznene prijave protiv članova Nadzornog odbora Domovinskog pokreta, među kojima i protiv Ljiljane Vuletić koja je vodila i knjigvodstvo stranke.

To je Škoro ocijenio kao sukob interesa, a Vuletić mu je odgovorila kako on pak njima kao knjigovodstvenom servisu nije baš na vrijeme dostavljao izvode, pa ni izvješća te je zatražila da Sud časti pokrene postupak protiv svih njih kako bi se utvrdilo tko govori istinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 14:06