OPERACIJA PRIJE GODINU DANA

ŠKORO OBJAVIO DOKUMENT O SVOJEM ZDRAVSTVENOM STANJU Nadam se da ćemo isto dobiti i od drugih predsjedničkih kandidata, objavit ću i imovinsku karticu

 
Miroslav Škoro
 Darko Tomaš / Hanza media

Predsjednički kandidat i glazbenik Miroslav Škoro prije godinu dana otkazao je sve planirane koncerte jer je iznenada završio na hitnoj operaciji. Premda se neko vrijeme nagađalo o čemu se radi, i sam pjevač je ubrzo obavijestio obožavatelje da su mu zbog začepljenih krvnih žila ugradili četiri premosnice.

Sad, godinu dana kasnije, odlučio je preduhitriti pitanja o zdravlju s obzirom da je ušao u predsjedničku kampanju te je objasnio kakvo je mu je danas zdravstveno stanje, a kao dokaz priložio je najnovije nalaze kontrolnih pregleda u KB Merkur u Zagrebu.

- Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj.

Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku - što će nam bolestan predsjednik?

Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB Merkur u Zagrebu, te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu iako ni to nemam obvezu učiniti. Nadam se da će mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda neka narod odluči - napisao je na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:01