NOVI KANDIDAT

ŠKORO POTVRDIO PISANJE JUTARNJEG 'Svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, točno u 9:00 sati na ovoj Facebook stranici'

 
Miroslav Škoro
 Tomislav Kristo / CROPIX

Nakon što je Jutarnji u petak prvi doznao da će se Miroslav Škoro službeno kandidirati za predsjednika Hrvatske, i da će to objaviti u nedjelju ujutro, isto je na svojoj službenoj Facebook stranici potvrdio i sam Škoro.

Poznati glazbenik i poduzetnik u kratko je objavi napisao sljedeće:

Dragi prijatelji,

kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23. lipnja, točno u 9:00 sati na ovoj Facebook stranici.

Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način- pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke.

Škoro je skladatelj, aranžer, producent i pjevač. Diplomirao je i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, gdje je i rođen 1962. godine,.

Od 1995. do 1997. godine obnašao je dužnost generalnog konzula Republike Hrvatske u Mađarskoj.

Kandidirao se na parlamentarnim izborima za Hrvatski sabor 2007. te postao saborskim zastupnikom HDZ-a. Nekoliko godina kasnije povukao se iz politike te se, osim pjevačkom, bavi i uspješnom poduzetničkom karijerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:23