ZARAŽENA I OBITELJ

Škoro prebolio koronu pa se javio putem Facebooka: ‘Nije ovo laka bolest, pazite se i čuvajte‘

Nakon višetjednog izbivanja zbog borbe s koronavirusom Škoro je kazao kako se vraća u javni život
Miroslav Škoro

Predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Sabora Miroslav Škoro na svom Facebook profilu objavio je video nakon što je prebolio Covid-19.

Kazao je kako je bio bolestan i on i njegova obitelj te pozvao sve građane da štite svoje zdravlje i zdravlje drugih, a na kraju se osvrnuo sarkastično i na aferu Janaf.

'Nakon višetjednog izbivanja iz javnog života zbog borbe s koronavirusom želim vas sve skupa pozdraviti i reći da sam zajedno s članovima obitelji pobijedio virus. To znači da ćemo se uskoro vidjeti u javnom prostoru. Želim i zahvaliti svima koji su mi se javljali i slali dobre želje. Nije ovo laka bolest zato se pazite i čuvajte. Naprosto se svi zajedno borimo protiv nečega što je dovoljno neistraženo i što može biti pogubno za određene dobne skupine.

Što se tiče političkog života, vidjeli ste u ovih nekoliko tjedana da je Domovinski pokret u Saboru pokrenuo interpelaciju, a što je za posljedicu imalu otvorenu i konstruktivnu raspravu u kojoj se snagom argumenata govori o stvarima koje tište svih nas. Želim čestitati svim ljudima koji su sudjelovali u toj raspravi, a posebice Domovinskom pokretu koji je pokazao u svega nekoliko mjeseci da uistinu jest treća politička snaga u Hrvatskoj.

Odgovori na našu interpelaciju u Saboru su identični i s lijeva i s desna. Vidi se da su svi oni zajedno umočeni u niz slučajeva te su pritom pokušali svugdje pronaći svoj osobni interes. Danas je 11.11. čuveno Martinje, ali to ćemo proslaviti drugom zgodom. Sad je najvažnije da svi pazite na zdravlje i zdravlje svojih najbližih. No, kad već spominjemo Martinje, ne možemo, a da se ne sjetimo da su na današnji dan prošle godine neki organizirali fešte u nekim klubovima, donosili vreće novaca. Bilo je tamo poznatih lica, bilo je svega... Stoga ćemo vidjeti može li se i u tom smislu napraviti neka zgodna interpelacija. Neka vas dragi Bog čuva i vidimo se uskoro', kazao je Miroslav Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. prosinac 2022 03:02