BITKA ZA SLAVONIJU

Škoro predstavio svog kandidata u Osijeku: ‘U Domovinskom pokretu nije važna stranačka iskaznica‘

Škoro je ocijenio kako Domovinski pokret stranka koja nadasve cijeni kvalitetu osobe, obrazovanje, stručnost i kompetencije
Miroslav Škoro
 Darko Tomas/Cropix

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u utorak je pozvao birače da na lokalnim izborima u Osijeku daju povjerenje neovisnom kandidatu Berislavu Mlinareviću te ustvrdio kako je to stranka u kojoj nije važna stranačka iskaznica.

Na konferenciji za novinare Škoro je ocijenio kako Domovinski pokret stranka koja nadasve cijeni kvalitetu osobe, obrazovanje, stručnost i kompetencije, a što su prepoznali u kandidatima kao što su Berislav Mlinarević, Ivan Penava i Josip Dabro.

To su sve ljudi koje smo mi podržali, ali nisu članovi Domovinskog pokreta i možemo svima, ovdje u Osijeku, obećati da će to biti "modus operandi" Domovinskog pokreta, poručio je Škoro.

Govoreći o velikom broju izgubljenih gospodarskih subjekata u Osijeku, Škoro je istaknuo kako će se i dalje boriti da Osijek bude ono što je bio, kad je u pitanju gospodarstvo i poduzetništvo.

"To smo izgubili i moramo naći ponovno to svoje lice, moramo pomoći ljudima da, iz Osijeka i Slavonije, tu gdje su došli moji djedovi da bi preživjeli, moji nećaci danas ne iseljavaju da bi preživjeli", zaključio je Škoro.

Mlinarević je zahvalio na potpori Domovinskog pokreta i istaknuo kako mu je drago da iza njega "stoje čiste politike koje nisu kompromitirane i koje nemaju sudskih procesa".

"Mislim da ćemo zajedno uspjeti izgraditi bolje sutra, bolji grad i bolju državu“, rekao je Mlinarević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:48