NIJE MU SJELA DEBATA

ŠKORO SE POŽALIO 'Otkako sam se usudio dirnuti u sustav pokušavaju diskreditirati i mene i moju obitelj. Merčep? On je u teškom stanju...'

Miroslav Škoro
 Tomislav Kristo / CROPIX

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro danas se u razgovoru s novinarima u Osijeku osvrnuo na sučeljavanje predsjedničkih kandidata i izjave aktualne predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović. Sučeljavanje je nazvao skandaloznim i režiranim.

'Vidjelo se da je sve skupa bilo prilagođeno tome da gospođa Kolinda Grabar Kitarović dobije ta pitanja, vjerojatno je dio njih bio napisan na Pantovčaku. Sve je znala i na sve odgovarala. Najskandaloznije je da imamo ženu na čelu države koja svako malo nešto izjavi, pa onda 10-15 ljudi drugi dan skupa s agencijama i medijima pegla skupa s njom što je htjela reći. Sve skupa sinoć je bila jedna smijurija, bilo mi je žao što sam došao i sudjelovao u svemu tome', rekao je Škoro, javlja N1.

Kada je riječ o njezinim izjavama o postojanju korupcije u SOA-i, Škoro se pita otkad Grabar-Kitarović to zna i zašto nije prije ništa o tome rekla.

'Vidljivo je u zadnjih 6 mjeseci, otkako sam se ja usudio dirnuti u sustav, da to definitivno ne ide u prilog ljudima koji su moji takmaci. To je ružna situacija u kojoj pokušavaju diskreditirati i mene i moju obitelj. Igranje obavještajne i paraobavještajne agencije, izjavljivanje da nešto dolazi od srpskih opskurnih portala koji su pod kontrolom Vučića, to je degutantno', zaključio je Škoro, javlja N1.

Upitan o njegovoj izjavi kako bi pomilovao Tomislava Merčepa osuđenog za ratni zločin, Škoro kaže:

'Ja sam to izjavio na pitanje koje je bilo vrlo direktno, bih li pomilovao Tomislava Merčepa. On je u teškom psihofizičkom stanju, gospođa Grabar Kitarović je sinoć rekla da on nije ni podnio zahtjev za pomilovanjem', rekao je i dodao da podrška Steve Culeja nije došla nakon izjave o pomilovanju Merčepa, već ga Culej podržava već neko vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:33