RAT U DP-U

Škoro: ‘Svi smo već umorni i želimo da ovo prestane, u državi ima puno važnijih problema‘

Zamolio je da stranka na današnjoj sjednici objavi zašto su protiv njega pokrenuli stegovni postupak
Miroslav Škoro
 Damjan Tadic/Cropix

Miroslav Škoro čiji je nedavni odlazak s pozicije čelnika Domovinskog pokreta prouzrokovao rat s njegovim dojučerašnjim kolegama iz vrha stranke, ponovno se na Facebooku oglasio o nastaloj situaciji. Kazao je kako moli da stranka na današnjoj sjednici objavi zašto su protiv njega pokrenuli stegovni postupak, a pritom je priložio i link na intervju s udrugom Mladi za domovinu, u kojem je, kaže, rekao sve.

Napomenuo je kako je umoran i kako želi da ovo prepucavanje prestane jer u državi ima važnijih problema.

'Iako novo vodstvo Domovinskog pokreta misli da je braniti se i na laž odgovarati istinom nečasno, pa su me dali na sud časti, mislim da sam bio strpljiv i konstruktivan. Na kraju će o tome tko je u pravu odlučiti državne institucije.

Nakon jučerašnjih sjednica tijela DP-a, na kojima se o bitnim temama raspravljalo više sati pod točkom razno, i to na razini trača, javno molim da na današnjoj konferenciji za medije u podne, vodstvo stranke objavi zbog čega su protiv mene pokrenuli stegovni postupak. Ovo nije nikakav ultimatum, nego zamolba u svjetlu činjenica da zagovaramo demokraciju i otvorenost u svim postupcima. Kad već prigovaramo sudstvu i vlasti da su spori, netransparentni i neučinkoviti, zašto bi mi radili po istom obrascu. Čemu čekati devedeset dana? Svi smo već umorni i želimo da ovo prestane. U državi ima puno važnijih problema kojima se trebamo baviti, a članstvu DP-a i svekolikoj javnosti je već dosta trakavica. U protivnom, nemam više namjeru trošiti vrijeme i biti u društvu onih koji uhode i žele drugima i njihovim obiteljima činiti zlo.

Želeći svima dug i sretan život, evo i linka na razgovor u kojem sam rekao sve, a koji su sa mnom vodili dragi ljudi iz Udruga Mladi za domovinu', napisao je Škoro na Facebooku te priložio link na intervju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. kolovoz 2022 04:41