UDRUŽILI SE

Škoro u Saboru osnovao novi Klub zastupnika, evo kako se zove i tko su članovi

Nadam se da će naši simpatizeri i hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika, poručio je Milan Vrkljan

Ružica Vukovac, Miroslav Škoro, Milan Vrkljan

 Cropix

Troje nekadašnjih zastupnika Domovinskog pokreta, na čelu s osnivačem te stranke Miroslavom Škorom, upravo su osnovali novi saborski Klub zastupnika. U novom klubu kojeg su nazvali "Za pravednu Hrvatsku" sjedit će Miroslav Škoro, nekadašnji šef Kluba zastupnika Domovinskohg pokreta Milan Vrkljan i friška nezavisna zastupnica Ružica Vukovac, koja je danas potvrdila definitivan razlaz s DP-om. Šef novog kluba bit će Milan Vrkljan.

- Poštovani i dragi Facebook prijatelji, građani Republike Hrvatske, danas je u Hrvatskom Saboru formiran Klub zastupnika "Za Pravednu Hrvatsku". U Klubu su zastupnici Ružica Vukovac, Miro Škoro i Milan Vrkljan koji je i predsjednik Kluba. Hrvatska je u posljednjih dvadeset godina postala zemlja iz koje se iseljava, posljednji popis stanovništva pokazao je da smo demografski devastirani. Mnoga naša naselja potpuno su napuštena i nemaju stanovnika. Hrvatski narod kao nikada prije u svojoj povijesti nestaje.

Preko 240 tisuća naših sugrađana sudski su ovršeni! Hrvatska više nije socijalna država unatoč tome što to piše i u Ustavu. Korupcija, kriminal i nepotizam postali su nepodnošljivi za naše sugrađane. Potpuni gubitak političke prepoznatljivosti i pripadnosti sustavu vrijednosti u međunarodnoj politici doveli su nas od političkog partnerstva sa SAD-om i NATO-om do potpune međunarodne izoliranosti koja je rezultirala da SAD 14 mjeseci nije imenovao svog novog veleposlanika u Hrvatskoj.

Posljedica teške korupcije u društvu, potpuna devastacija institucija sustava te političkom lutanja u međunarodnoj politici doveli su do toga da je Hrvatska izgubila međunarodni kredibilitet te kao takva ne može zaštititi, ni interese Hrvata i svih građana RH, niti Hrvatskog naroda u BiH. Model kojim je Hrvatska vođena posljednjih dvadeset godina potrošene je. Nadam se da će naši simpatizeri i hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika i nastaviti nas pratiti i podržavati. Za Pravednu Hrvatsku! Hvala Vam - napisao je na svom Facebook profilu saborski zastupnik Milan Vrkljan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. kolovoz 2023 14:08