GAZDA NA TIKTOKU

‘Slažem Plenkoviću sendvič. Stavit ću i maramice...‘ Todorić objavio potpuno bizarni video, ima važnu poruku za glasače

Omotan pregačom u kuhinji, u ruksak za put Plenkoviću dodao je i maramice. Da obriše suze...

Ivica Todorić

 Tiktok

Ivica Todorić jedno je vrijeme prilično glasno najavljivao izlazak na skorašnje izbore sa svojom listom, prognozirao je da će ga Hrvati čak izabrati i za novog premijera, ali na kraju je od svega ipak odustao.

No, nekoliko dana uoči izbora odlučio je dati svoj savjet svim biračicama i biračima. Otvorio je TikTok profil, ušao u kuhinju, omotao se pregačom i složio poseban ruksak za premijera Andreja Plenkovića, kojeg smatra jednim od glavnih krivaca što je ostao bez Agrokora.

Tako je nekadašnji Gazda spremio sendvič za put Plenkoviću (‘On niti to nije meni napravio‘, žali se u videu), a onda u ruksak dodao još i ‘maramice za suze‘.

AKO VOLITE HRVATSKU, NEMOJTE GLASATI ZA HDZ, baš tako, velikim slovima, poručuje Todorić svima u opisu videa uz tzv. hashtagove Izbori, korupcija, pljačka...

Pogledajte video:

@ivicatodoric.hr Složio sam Plenkoviću sendvič za put na koji uskoro odlazi, i maramice za suze. AKO VOLITE HRVATSKU NEMOJTE GLASATI ZA HDZ! #izbori #izbori2024 #korupcija #pljačka ♬ original sound - Ivica Todorić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:23