‘OBUCI PELERINU‘

‘Slomljeni‘ Aladrović od pratitelja zatražio modne savjete, ovo su neki od najmaštovitijih

Aladrović, inače veliki ljubitelj sporta, sad će se morati držati podalje od sportskih terena...
Josip Aladrović ozlijedio se na nogometnoj utakmici
 Facebook/Josip Aladrović

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović slomio je lakat na revijalnoj nogometnoj utakmici. Ozlijedu je podijelio s pratiteljima na društvenim mrežama, a u šali je napisao kako prima prijedloge - kako odjenuti odijelo i košulju s gipsom na ruci. U komentarima - brojni kreativni savjeti, piše Dnevnik.hr.

"Uslijed pada došlo je do boli. Prvo u laktu, a nakon liječničkog pregleda shvatili smo da se radi o puknuću lakta", objasnio je ministar.

"Kod oblačenja ide prvo bolesna ruka", "kod skidanja zdrava pa bolesna", "ništa to nije strašno", "sretno idućih 5-6 tjedana", "rukav na ciferšlus", "obuci pelerinu kao Harry Potter", "brz oporavak želim", "iako je zahladilo preporučujem košulje kratkih rukava i gornji dio odjela samo ogrnuti", samo su neki od komentara.

"Bilo je vrlo zanimljivih komentara i drago mi je da su se neki stvarno potrudili objasniti mi kako će mi biti lakše i odijevati se, ali i određene druge životne funkcije izvršavati", rekao je ministar.

Odijevanje, pranje zuba, ili pak stavljanje zaštitne maske, postali su pravi izazov!

"Znači nevjerojatno je oko kravate... zapravo imaš mot sa svoje dvije ruke. Ne možeš to prepričati nekome", objašnjava.

Unatoč ozljedi, ministra su danas zatekli na radnom mjestu.

"Posao jednostavno ne može trpjeti naše nestašluke, nestašluk kojem sam se sam izložio, radimo manje više istim tempom, pokušavamo što više toga raditi", izjavio je.

Aladrović, inače veliki ljubitelj sporta, sad će se morati držati podalje od sportskih terena...

"U ovom trenutku ću neko vrijeme morati prestati sa svim sportskim aktivnostima, ali jedva čekam da se vratim. Neki prijatelji su me nagovarali da se maknem i od nogometa i od sporta, ali nema šanse", otkrio je.

Nemaju šanse, kad se o uredu radi, ni dres ni pelerina Harryja Pottera ni rukav na zatvarač - ministar je na posao ipak došao u odijelu! Preko gipsa uspio je odjenuti košulju, a sako će zaogrnuti - baš kako su mu i savjetovali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. siječanj 2023 16:20