SLUČAJ PARAVINJA

Slovački mediji: Hrvatska policija uhvatila ubojicu Vjere Malovikove?

Vijest da bi Dragan Paravinja mogao biti povezan s nestankom Slovakinje Viere Malovikove , čiji je leš pronađen u siječnju 2009. nakon što je dva mjeseca ranije misteriozno nestala iz restorana na Murteru, dok je njezin muž plaćao račun, prenijeli su i slovački mediji .

Časopis Plus prenio je vijest na naslovnici pod naslovom "Hrvatska policija uhvatila ubojicu Viere Malovikove". Vijest su prenijeli i na svojim internetskim stranicama kao jednu od udarnih vijesti.

Slovačke novine također pišu o višednevnoj potrazi za Draganom Paravinjom i nestanku mlade Antonije Bilić .

Jedan od murterskih ugostitelja, u čiji je lokal Malovikova navratila sa suprugom, prepoznao je upravo Paravinju kao muškarca koji joj se upucavao, piše Pluska.sk .

Portal prenosi i izjave konobarica Nade Markov i kuharice Stake Kulušić koje su Slobodnoj Dalmaciji potvrdile kako je Dragan Paravinja bio njihov gost više puta tijekom ljeta 2008. godine, tri mjeseca prije nego što je Slovakinja Viera nestala.

Slovački portal Pluska.sk također prenosi izjavu Krunoslava Borovca kako se Dragan Paravinja ipak ne dovodi u vezu s nestankom Viere Malovikove.

- Za sada nema nikakvih indicija i sumnji, a kamoli dokaza da bi Paravinja bio povezan s time, no policija će, kao i do sada, provjeriti sve informacije”, izjavio je glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec, a prenose slovački mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:00