‘PUNI BATERIJE‘

Slovenski premijer objavio fotografije s odmora u Hrvatskoj: ‘Nekoliko dana mora čini čuda‘

Novi slovenski premijer, koji se u mladosti ozbiljno bavio kajakaštvom na divljim vodama, na moru voli plivanje i veslanje

Robert Golob

 Robert Golob/Instagram

Slovenski premijer Robert Golob boravi ovih dana na kraćem odmoru u Hrvatskoj, gdje "puni baterije", što je potvrdio i objavom nekoliko fotografija iz Istre, napisavši među ostalim da "more čini čuda", a novinarima koji su ga nazvali telefonom potvrdio je i lokaciju gdje se trenutno nalazi.

Predsjednik vlade trenutno prikuplja energiju na moru, a svoje osjećaje dijeli s pratiteljima na Instagramu, gdje je objavio čudesnu fotografiju te ovjekovječio zalazak sunca na moru, negdje u Hrvatskoj, pišu slovenski mediji.

Navode da im je premijer otkrio i lokaciju gdje se nalazio kad su ga nazvali novinari i rekao da je na Brijunima, te da se radi o kraćem odmoru od nekoliko dana, nakon čega se vraća na dužnosti koje ga još čekaju kod kuće.

image

Objava iz Hrvatske na Golobovom Instagramu

Robert Golob/Instagram

"Nekoliko dana mora čini čuda", napisao je na Instagramu Golob uz objavljenu "selfie" fotografiju. Na njoj se smiješi, raščupane kose i s bradom starom nekoliko dana, te oleanderom s crvenim cvjetovima u pozadini.

image

Robert Golob

Robert Golob/Instagram

Da Golob u Hrvatskoj boravi s obitelji na kraćem odmoru potvrdio je i njegov kabinet, otkrivši da se ubrzo vraća u Sloveniju.

Novi slovenski premijer koji se u mladosti ozbiljno bavio veslanjem kajaka na divljim vodama, a taj sport i danas povremeno prakticira, na moru voli plivanje i veslanje na tzv. SUP-u, otkrivaju slovenski mediji.

image

Robert Golob

Jure Makovec/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:21