NADZORNE KAMERE

Slučaj Pukanić: Na suđenju pregledane snimke eksplozije

Na snimci se vidi kako je eksplozija odjeknula u trenutku kada je Franjić uhvatio kvaku na automobilu
 POOL / CROPIX

ZAGREB - U nastavku suđenja za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića pregledane su snimke nadzornih kamera na parkiralištu Nacionala snimljene na dan ubojstva.

Na jednoj snimci u 18.10 sati vide se Pukanić i Franjić kako izlaze iz zgrade Nacionala. Eksplozija je odjeknula u trenutku kada je Franjić uhvatio kvaku na automobilu.

Na snimci od oko 14 sati vidi se muškarac s kacigom kako napušta Nacionalovo dvorište i odlazi u smjeru glavnog zagrebačkog trga.

U sudnici su se mogle vidjeti i policijske snimke benzinske postaje u Spačvi gdje su uhićeni prvooptuženi Robert Matanić na sastanku sa Slobodanom Đurovićem koji je prema optužnici bio veza neposrednih izvršitelja i naručitelja Pukanićeva ubojstva Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdam. S njima je u Spačvi uhićen i Milenko Kuzmanović, koji s Jocićem čeka suđenje za isti zločin u Beogradu.

Pregledane su i fotografije različitog oružja koje su skinute s računala optuženika.

U sudnici su pregledane i policijske snimke benzinske postaje u Spačvi gdje su uhićeni prvooptuženi Robert Matanić na sastanku sa Slobodanom Đurovićem koji je prema optužnici bio veza neposrednih izvršitelja i naručitelja Pukanićeva ubojstva Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:39