SMJENE U DUBRAVI

Smijenjena šefica Upravnog vijeća: ‘Ne znam što smo to krivo napravili, bilo je manjih propusta‘

Koordinacija između koordinatora i ravnatelja nije nešto što je bilo u nadležnosti Upravnog vijeća, rekla je Grozdana Perić
Grozdana Perić
 Goran Mehkek/Cropix

Vlada je danas smijenila dosadašnje članove Upravnog vijeća KB Dubrava nakon što su utvrđeni manji propusti u pružanju zdravstvene zaštite, ali neodgovarajuća razina komunikacije između uprave bolnice i koordinatora za bolničko liječenje covid-pozitivnih, javlja Dnevnik.hr.

Oglasila se i bivša predsjednica Upravnog vijeća Grozdana Perić rekavši da su sve profesionalno odradili.

- Mislim da smo zaista sve profesionalno odradili, ali su bili neki manji propusti. Mislim da za to nije bilo nadležno Upravno vijeće, a je li onome kako stoji u samom izvješću, da nije bilo koordinacije između koordinatora i ravnatelja, to je nešto što nije bilo u nadležnosti Upravnog vijeća, rekla je sad već bivša predsjednica Upravnog vijeća KB-a Dubrava Grozdana Perić nakon odluke Vlade.

Dodaje da pravi razlog za ovakvu odluku Vlade ne vidi, osim manjih problema u funkcioniranju. ''Ne znam što to nismo dobro napravili i što to nismo dobro radili'', kazala je Perić.

Novinar Nove TV javlja kako je aktualni ravnatelj bolnice nedostupan za medije te je ne moguće doći do njega, a koordinator Covid odjela dr. Ivica Lukšić se pravda da je prezauzet i da je sada vrijeme da drugi govore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:51