POPUSTILA PRITISKU

ŠOK U SISKU Marina Lovrić Merzel: 'Sutra vraćam Audi A6, dvije rate leasinga plaćam sama!'

'Ja ću i dalje raditi 24 sata dnevno za dobrobit ove županije, bez obzira u čemu ću se voziti'
 CROPIX

SISAK - Županica Marina Lovrić Merzel rekla je na aktualnom satu današnje sjednice Skupštine Sisačko-moslavačke županije, kojeg su prenosile dvije lokalne radijske postaje, kako će sutra (utorak) pokrenuti proceduru povratka skupocjenog audija, kojeg vozi zadnja dva mjeseca, te da će troškove koje je županija imala za taj auto tijekom ta dva mjeseca korištenja ona platiti sama iz svojeg džepa.

Obrazložila je kako odluku ne donosi jer je promijenila mišljenje, ili se uplašila prljave klampanje koja je protiv nje zbog toga automobila vođena puna tri tjedna, nego ne želi dopustiti da se manipulira s ljudima, građanima Sisačko-moslavačke županije, s osjećajima ljudi od kojih neki nemaju za kruh.

- Ja ću i dalje raditi 24 sata dnevno za dobrobit ove županije, bez obzira u čemu ću se voziti. Niti jedan auto neće stati između mene i građana moje županije. Troškove toga automobila platit ću iz svojeg džepa da ne bi županija bila oštećena i da ne podmeću tvrdnje građanima ove županjie kako imaju rastošnu županicu, rekla je Marina Lovrić Merzel.

Njezin nastup vladajuća kolacija u Županiji pozdravila je aplauzom, a na najavu da će sama platiti dva mjeseca najma automobila, dio vijećnika iz redova vladajućih dobaciovao je kako takvo što ne dolazi u obzir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 21:48