ČETVEROSTRUKA SREĆA

Splićanka (29) carskim rezom rodila četiri bebe, slavi se u obitelji poznatog obrtnika: ‘Ovaj slučaj je teški raritet‘

Ne radi se o jednojajčanim ili dvojajčanim blizancima, nego je svaki plod imao svoju posteljicu, što spada među medicinske fenomene

Ilustracija

 Roger Bamber/Alamy/Alamy/Profimedia/Roger Bamber/Alamy/Alamy/Profimedia

Veliko slavlje je u jednoj splitskoj obitelji, ali i u rodilištu KBC-a Split. Splićanka u dobi od 29 godina jutros je carskim rezom na svijet donijela četiri bebe, piše Zadarski.hr.

Da, dobro ste pročitali. Ne radi se o jednojajčanim ili dvojajčanim blizancima, nego je svaki plod imao svoju posteljicu, što, kako nam kažu upućeni, spada u teške raritete, da ne kažemo medicinske fenomene.

Žena je začela prirodnim putem, u bolnici se nalazi već dva mjeseca da bi održavala trudnoću i bila je pod medicinskom paskom. Cijeli porod je vodio, a i carski rez napravio dr. Matić, pa osim roditeljima djece i rodbini, moramo čestitati i njemu da stručno odrađenom poslu.Glupo je to napisati, primjerenije je - podvigu.

Otac 29-godišnje majke je poznati vlasnik jednog obrta u Splitu i ne sumnjamo da je već krenulo slavlje i čašćenje i u njegovoj obitelji, ali i u obitelji njegovog zeta.

Kako doznajemo, novinari koji su nanjušili ovu informaciju već se okupljaju oko bolnice, a na sretnoj majci je odluka hoće li dati svoju priču u javnost ili ne, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 08:42