KAKAV PRONALAZK

Splićanka (42) se čudno ponašala kad su je selili u drugu bolničku sobu. Onda je netko zavirio u njenu kutiju cigareta...

Splićanku je sudac kaznio sa 1000 eura, a mora platiti i 335 eura sudskih troškova zbog posjedovanja 0,62 grama heroina

Zaplijena droge (ilustracija)

 Luka Gerlanc/

Zbog 0,62 grama heroina s novčanom kaznom od 1000 eura suočila se 42-godišnja Splićanka M.J. Ujedno mora platiti i 335 eura sudskih troškova, a droga joj je pronađena u kutiji cigareta Lucky Strike koju je imala kod sebe i to dok je, kao pacijentica, bila u Spinčićevoj 1. točnije u bolnici na Firulama. Pa joj je radi toga u bolnicu u posjet došla policija.

- Šef smjene uputio me na Odjel kardiologije KBC Split gdje sam došao do saznanja da su kod pacijentice zbog čudnog ponašanja prilikom seljenja u drugu sobu, pronašli kutiju cigareta u kojoj su bila dva paketića droge i kutijica melema za usne s Normabelima. Sve joj je to oduzeto i poslano na toksikološko vještačenje. Jedan paketić je sadržavao 0,62 grama heroina a u drugom je bila limunska kiselina – kazao je splitski policajac.

Žena je već od prije prekršajno osuđivana, a splitski sud joj je omogućio da navedenu kaznu zbog posjedovanja droge, plati u pet rata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 02:25