BEZ SRAMA

Splićanka ušla u stan nakon što su iz njega otišle turistkinje i ostala u šoku: ‘Pogledajte kakav kaos su ostavile!‘

Nije joj shvatljiv ovakav odnos prema tuđoj imovini

Nered koji su ostavile turistkinje

 Privatni Album/

Splićanka Katica Bajto već nekoliko godina iznajmljuje stan na Manušu. Do sada nije imala nikakvih problema s turistima, ali sada ju je šokiralo u kakvoj je stanju bio njezin stan nakon što su iz njega izašle dvije strankinje, piše Slobodna Dalmacija.

- Ostavile su kaos u apartmanu. Mokre šugamane bacile su na kauč, posuđe razbacano po kuhinji, šporko i skoreno, ma kaos. U njemu su bile tjedan dana. Vidjela sam ih samo kad sam im otvorila stan i na prvu su mi ostavile dobar dojam koji je sada u potpunosti pokvaren, kaže gospođa Bajto za Slobodnu.

image

Nered koji su ostavile turistkinje

Privatni Album/

Ističe kako je stan opremljen svim aparatima, potrudila se da ga uredi i da bude sve kako treba.

- Maksimalno ga održavam i ovo je prvi put u ovih nekoliko godina što iznajmljujem da me dočekao ovakav kaos. Znala sam imati nekada neuredne goste, ali to nije ni približno ovome. Sve je bilo zapušteno, stvarno mi nije jasno kako su uopće mogle boraviti u ovome. Kako im nije smetalo, pita se ova gospođa.

Nije joj ni shvatljiv ovakav odnos prema tuđoj imovini.

- Jasno je meni da su one došle na godišnji uživati, ali isto tako mi nije jasan ovakav odnos prema tuđoj imovini. Postoji valjda neki red i bonton, kaže za kraj Slobodnoj Dalmaciji.

image

Nered koji su ostavile turistkinje

Privatni Album/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. prosinac 2023 22:02