pojačane ophodnje

Split mobilizirao Civilnu zaštitu, kreću provjeravati tko krši mjere: Otkriveno i što će kontrolirati

Radi se o kontroli poštivanja razmaka na javnim mjestima i kontroli provođenja epidemioloških mjera u ugostiteljskim objektima
 Tom Dubravec/ Cropix

Nakon uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite o strožoj kontroli provedbe mjera za suzbijanje epidemije koronavirusa, Stožer civilne zaštite grada Splita jutros je na elektronskoj sjednici donio odluku o mobilizaciji 28 svojih pripadnika.

Oni će od danas, uz komunalne redare, vršiti ophodnje i kontrolirati provođenje mjera i odluka koje je propisao Nacionalni stožer, objavljeno je na stranicama grada.

To će činiti u dvije smjene, od 8 do 13 sati te od 13 do 22 sata. Radi se o preventivnim mjerama poput kontrole poštivanja razmaka na javnim mjestima i kontroli provođenja epidemioloških mjera u ugostiteljskim objektima. U slučaju kršenja mjera, izdat će se upozorenja.

Pojačana kontrola vršit će se na područjima Rive, Zapadne obale i Zvončaca, na područjima Gripa, oko KBC-a Firule i Križine, na Poljičkoj cesti, Žnjanu i Bačvicama te u ugostiteljskim objektima na tim područjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:43