POSLJEDICE VATROMETA

Splitska policija objavila detalje ‘tuluma godine‘ u Dalmaciji, troje ozlijeđenih, izbili požari

Dodaju da će provesti izvide "u odnosu na događaje u kojima su nastala oštećenja imovine", ali nisu zabilježeni značajni događaji
Proslava 70. obljetnice osnivanja Torcide
 Tom Dubravec/Cropix

​U noći s utorka na srijedu kada je navijačka skupina Torcida, slaveći 70. rođendan, nad Splitom pripremila bakljadu zabilježeno je nekoliko manjih požara, a ozlijeđene su tri osobe.

"Uslijed korištenja pirotehnike ozlijeđene su tri osobe​ od kojih je jedan muškarac zadobio tešku ​tjelesnu ozljedu, a dvojica lakše tjelesne ozljede​ i sva ​su ​trojica nakon pružene liječničke​ pomoći otpušteni iz bolnice", izvijestila je policija.

Dodaju da će provesti izvide "u odnosu na događaje u kojima su nastala oštećenja imovine" te da nisu zabilježeni neki drugi značajniji negativni sigurnosti događaji.​

Vatrogasci su pak izvijestili da je pet minuta nakon ponoći gorjela izolacija na krovu škole Pujanke, pet minuta kasnije je gorio plastični poklopac na krovu dvorane Gripe, potom prednji desni dio vozila Golf, izolacija na terasi kuće u Ulici Domovinskog rata, krovna izolacija u Omiškoj ulici, kao i izolacija i vanjska jedinica klima uređaja u Ulici Cesta mira.

Na području drugih gradova, općina i mjesta u splitsko-dalmatinskoj županiji nije bilo dojava o ozlijeđenim osobama i​ materijalnoj šteti​, kazali su u policiji​.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2022 13:33