RASPRAVA SE NASTAVLJA

Šprajc odgovorio Thompsonu: ‘Opet se skriva iza uredništva svoje stranice, šaljem mu veliku pusu‘

Voditelj RTL-a za Slobodnu: ‘Gospodin Perković se kao i obično hrabro skriva iza ‘uredništva‘ svoje Facebook stranice‘
Zoran Šprajc i Marko Perković Thompson
 Cropix

- Na Facebooku uredništva Marka Perkovića Thompsona i drugim raznim portalima obožavatelji ljubav prema ovom pastirskom pjevaču i njegovim nekretninama i dalje iskazuju kako drugačije nego mržnjom prema kolegici Danki Derifaj. Svašta se tu može pročitati, od najprimitivnijeg prostačenja do prijetnji smrću i lomljenja kostiju. Takvo pisano nasilje na društvenim mrežama gotovo pa već postaje normalno. Iskazuju ga jednako zagriženi antivakseri kao i jednako zagriženi ustašofili. Pri tome pozive na nasilje i mržnju ispisuju ljudi s imenom i prezimenom i nikome ništa, rekao je u utorak navečer u RTL Direktu urednik i voditelj te emisije Zoran Šprajc, piše Slobodna Dalmacija.

Nije dugo morao čekati na pjevačev odgovor čiji je tim na njegovim službenim Facebook stranicama napisao kako je Šprajc izvrijeđao sve pa i RTL-ove gledatelje.

- Izgleda kako se Zoran Šprajc nije uspio odmoriti preko ljeta. Jučer je učinio do sad neviđeno. Izvrijeđao je pratitelje Jutarnjeg Lista, Večernjeg lista, Glorije, Slobodne Dalmacije, Thompsonovog Facebooka i zamislite, gledatelje i pratitelje RTL televizije koji su se usudili kritizirati provalu Danke Derifaj u dom obitelji Perković. Do sad smo naučili da Šprajc vrijeđa svoje neistomišljenike, ali one kojima je program TV kuće koja mu isplaćuje plaću namijenjen - e, to je nešto novo.

Dakle, ako ne mislite da je u redu provaljivati u nečiji dom i plašiti nečiju djecu. Ako vjerujete svojim očima, dokumentima, dokazima o vlasništvu, odlukama suda, a ne uvjeravanjima Derifaj, Sloković ili nekog drugog - onda vam Šprajc poručuje kako ste: zagriženi antivakseri, pastiri, ustašofili i tko zna što je sve u emisiji nabrajao.

Molimo da ne pišete neprimjerene komentare, ipak smo mi fanovi Marka Perkovića Thompsona, stoji u objavi.

Tijekom dana su kolege iz Slobodne Dalmacije zamolili Zorana Šprajca za komentar.

- Gospodin Perković, koji se kao i obično hrabro skriva iza "uredništva" svoje Facebook stranice, zamijenio je dvije potpuno različite teme - nekretninske probleme koje ima sa svojim susjedima i govor mržnje koji tim povodom isijava s njegove i svih drugih sličnih Facebook stranica i portala. Mi smo se u Direktu bavili ovim drugim pa mu tim povodom šaljem veliku pusu i puno ljubavi, rekao nam je RTL-ov voditelj, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2021 06:41