ODLAZAK VODITELJA

Šprajc se zauvijek oprostio od RTL Direkta: ‘Emisija je bila čudna, a ni voditelj nije bio baš normalan‘

Poznatog voditelja zamijenit će Mojmira Pastorčić, a on se na RTL-u sprema za nove projekte

Zoran Šprajc

 Darko Tomas/Cropix

Zoran Šprajc u svom se stilu večeras zauvijek oprostio od RTL Direkta.

- Numerolozi kažu da ako često oko sebe na satu, plakatima ili na televiziji vidite brojeve 222, 2222, 22222 ili 222222, moguće je da do vas dolazi poruka da je vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo, kazao je Šprajc u večerašnjoj odjavi emisije.

- Prije sedam godina jedan sedam godina mlađi dečko prvi put se ukazao u programu RTL-a u jednoj novoj, pomalo čudnoj i drugačijoj informativnoj emisiji, u 22 sata i 15 minuta. Emisija je bila čudna, rekoh, ali ni on nije bio baš normalan, rekao je Šprajc.

U odjavi su zatim emitirani neki od najboljih Šprajcovih momenata u ovih sedam godina, a odjavu su završili čuvenom snimkom popularnog voditelja koji hrče dok u pozadini govori premijer Andrej Plenković. Video možete pogledati ovdje.

Šprajc je, podsjećamo, prije nekoliko tjedana na Instagramu objavio da se oprašta od RTL Direkta i da kreće s novim, uzbudljivim projektom. RTL Direkta će sada u potpunosti preuzeti Mojmira Pastorčić, koji će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka, a Šprajcov novi projekt trebao bi se emitirati petkom.

Šprajc se od RTL Direkta pozdravio i na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnog Studija, na kojoj je četvrti put proglašen najboljim voditeljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 23:17