PRIJETILI JOJ

'SRAMEŽLJIVA I NAPALJENA BUCKA ISPUNJAVA SVE VAŠE ŽELJE' Kako je mladi bračni par tinejdžerku iz Opatije zaključao i natjerao na seks s 15-ak ljudi

 iStock

Carla, 19 godina, grudi 'šestica', sramežljiva i napaljena bucka, ispunjava sve vaše želje i maštu pretvara u stvarnost. Diskrecija zajamčena od 0-24 sata, tako je glasio tekst objavljivan u oglasnicima Burza i Plavni oglasnik.

Njegovi tvorci, supružnici, 29-godišnja Adrijana Butković Domika i 34-godišnji Bernard Domika, osumnjičeni su za organiziranje pružanja seksualnih usluga za novac i u četvrtak su prepraćeni sucu istrage Županijskog suda u Rijeci. Bračni par vrbovao je 19-godišnju djevojku s prebivalištem u Lovranu.

Sudac istrage osumnjičenima je odredio jamčevinu od 75.000 kuna ponaosob, mjesec dana istražnoga zatvora zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i ponavljanja djela, a osim spomenutih mjera, ne smiju se ni približavati djevojci koju su počeli vrbovati 9. studenoga, piše Novi list.

Supružnici su unajmili stan u Rijeci i za pola sata s mušterijom odredili cijenu od 500 kuna, a za sat 800. Istragom je utvrđeno da je 19-godišnjakinja u mjesec i pol dana imala 15-ak klijenata. Djevojka je isprva odbijala pružati seksualne usluge, ali bračni par prijetio joj je jer su, govorili su, 'za nju platili oglas za tri mjeseca unaprijed zbog čega im je dužna 500 eura'.

Adrijana Domika 'Carli' je čak napisala i raspored dolazaka mušterija, a djevojku su zaključavali u sobu, nekad i na nekoliko dana, kupovali joj rublje i provokativnu odjeću kako bi 'bila više seksi'.

Osim za organiziranje prostitucije, supružnici se sumnjiče i za protupravno oduzimanje slobode te prijetnje smrću. Djevojka je sve prijavila opatijskoj policiji nakon što ju je bračni par 11. prosinca prišao, uhvatio je za vrat, gušio i vikao da će je ubiti. Navodno nisu bili zadovoljni načinom na koji je pružila seksualnu uslugu klijentu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 07:31