PLOD FAŠIZMA

SRAMOTNI ČIN Sanji Sarnavki u pismu poslao Antifašističku povelju umrljanu izmetom

Povelja Antifašističke lige usvojena je 9. svibnja na Dan pobjede nad fašizmom, a uz brojne udruge potpisala ju je i Sanja Sarnavka u ime B.a.B.a.
Zagreb, 170713.U Kuci ljudskih prava Udruga franak odrzala je konferenciju za novinare s temom "Nedopustivo krsenje temeljnih nacela trodiobe vlasti, pod pritiscima bankarskog lobija". Predstavljeno je i pismo upozorenja predstavnicima vlasti RH u kojem ih se podsjeca kako zastupaju one koji su ih izabrali tj. narod, a ne interese centara moci. Govornici su bili Sandra Bencic iz centra za mirovne studije, Sanja Sarnavka iz udruge B.a.B.e., Dragan Zelic iz Gong-a i Petra Rodik iz udruge Franak.Na slici: Sanja Sarnavka iz udruge B.a.B.e. Foto: Darko Tomas / CROPIX
 Darko Tomaš / CROPIX / Darko Tomas / CROPIX

Predsjednica udruge B.a.B.e. i poznata aktivistkinja Sanja Sarnavka primila je jučer anonimno pismo u kojem je bila Povelja antifašističke lige umrljana izmetom nepoznatog pošiljatelja, piše Forum.tm .

"Fascinantna mi je psiha ljudi koji su to napravili. Anonimni junaci i junakinje koji valjda čekaju svojih pet minuta. U gomili bi mogli postati vrlo djelotvorni. Ne bi samo slali govna nego bi i 'dejstvovali'", komentirala je za Forum.tm Sanja Sarnavka.

Povelja Antifašističke lige usvojena je 9. svibnja na Dan pobjede nad fašizmom, a uz brojne udruge potpisala ju je i Sanja Sarnavka u ime B.a.B.a. Antifašistička liga želi objediniti antifašističke udruge i pojedince kako bi zajedno utjecali na društvene procese i spriječili daljnje jačanje fašističkih i nacističkih tendencija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:34