POGOĐENO 6+1

Sretni Slavonac na Lotu osvojio skoro milijun kuna: ‘Malo ću stati na noge, oporaviti se‘

Okruglo, stoto kolo Lota 7, donijelo je sreću na krajnji istok Hrvatske, a sretni igrač ovog je tjedna dobitak i podigao
Loto; ilustracija
 Joel Saget/Afp/Profimedia

Okruglo, stoto kolo Lota 7, donijelo je sreću na krajnji istok Hrvatske, a sretni igrač koji je u tom kolu osvojio 6+1 u iznosu od 981.177,60 kuna, ovog je tjedna dobitak i podigao.

„Srce je bilo uznemireno, obuzela me velika radost….Igram 30-ak godina i sada sam osvojio ovaj sjajan dobitak s kojim sam itekako zadovoljan“ – rekao je vidno uzbuđeni dobitnik koji je svoj sretni listić uplatio na prodajnom mjestu poslovnog partnera Boso u Borovu. Uložio je 75 kuna – odigrao je 10 kombinacija Lota 7 i precrtao Da za dodatnu igru Joker, a kaže kako uvijek igra iste brojeve i uplaćuje na istom prodajnom mjestu.

„Dobitna kombinacija uvijek bude istaknuta na prodajnom mjestu pa sam tako vidio i shvatio da su to moji brojevi“ – kaže nasmijani igrač i dodaje: „Nemam velikih planova što s ovim dobitkom, malo ću stati na noge, oporaviti se, ali već danas se osjećam zadovoljnije nego jučer. Ne mislim da će me ovaj dobitak promijeniti, no itekako sam sretan jer će mi ipak malo uljepšati i olakšati neke stvari u životu.“

Kaže kako će i dalje nastaviti igrati: „Uvijek sam vjerovao u mogućnost osvajanja dobitka…i ostvarilo se.“ Pravu slavonsku poruku uputio je na samom kraju – I kad imam i kad nemam, ja imam tamburu i sviram.

Večerašnje izvlačenje Lota 7 donosi Jackpot od 10.000.000 kuna dok dobitak 6+1 iznosi 500.000 kuna. Na Badnjak nas očekuje Loto 6 u kojem igramo za 1.200.000 kuna, a na sam Božić čeka nas novo izvlačenje Eurojackpota u kojem glavni dobitak iznosi 324.000.000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:42