IGRAČ IZ BJELOVARA

Sretnik osvojio 2,3 milijuna kuna na Bingu: ‘Ostao sam pribran, sumnjam da će mi se život baš toliko promijeniti‘

„Igram gotovo svakog tjedna, uglavnom Eurojackpot i Bingo, a ovog je puta sretna igra bila Bingo“ – rekao je sretni Bjelovarčanin

Ilustracija, igre na sreću

 Neja Markicevic/Cropix/Hrvatska Lutrija

Prošli je tjedan prošao u znaku dobitnika - nakon što je igrač iz Rijeke koji je osvojio 6+1 dobitak od 907.909,58 kn, krajem tjedna igrač iz Bjelovara je osvojio Bingo plus 7 od 2.370.648,82 kn.

Podsjetimo kako je igrač dobitni listić odigrao na prodajnom mjestu poslovnog partnera Tisak u Bjelovaru, Južna obilaznica 2a, a na listiću je za 24 kune odigrao sve Bingo igre. Kao i mnogi dobitnici želi ostati anoniman, no podijelio je nekoliko detalja vezanih uz igru i dobitak: „Igram gotovo svakog tjedna, uglavnom Eurojackpot i Bingo, a ovog je puta sretna igra bila Bingo“ – rekao je sretni Bjelovarčanin na samom početku.

Kaže kako ne uplaćuje uvijek na istom prodajnom mjestu te da nema svoje sretne brojeve, a vijest o osvojenom dobitku podijelio je s bližnjima: „Trenutno nemam planova i ne znam što ću sve napraviti s osvojenim iznosom..još uvijek razmišljam“ – rekao je dobitnik i uz osmijeh dodao:

„No, to ne znači da se dalje neću igrati. Sad je bio Bingo, a danas, sutra tko zna.“

Kaže da je za razliku od mnogih dobitnika, koji osvoje velike iznose, ostao relativno pribran i da se osjeća odlično, a ne misli da će mu se život baš toliko promijeniti zbog osvojenog dobitka: „Uvijek sam vjerovao u mogućnost osvajanja dobitka i zato želim poručiti svim ostalim igračima – vjerujte i igrajte. Ako ne igrate, ne možete niti dobiti.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 14:35