BIVŠI BJEGUNAC I POLITIČAR

SRPSKI TAJKUN SE HVALI NA FACEBOOKU DA JE UGOSTIO IVANA TODORIĆA 'Da ima pameti, spomenik bi vam napravili za ovaj uspjeh'

 
Ivan Todorić i Bogoljub Karić
 FACEBOOK

Srpski poduzetnik i političar Bogoljub Karić, te nekadašnji bjegunac od srpskih vlasti, ugostio je jučer mlađeg sina Ivice Todorića, Ivana, te se pohvalio susretom na svom Facebook profilu.

- Danas sam imao veliko zadovoljstvo dočekati sina Ivice Todorića, Ivana, da obiđemo samo mali dio našeg gradilišta od više milijuna kvadratnih metara koje gradimo. Kažu ljudi, IVICE MOJ TODORIĆU, DA SRBI NE PRAŠTAJU USPJEH, a ja gledajući ono što pojedini hrvatski političari rade Agrokoru i tvojoj obitelji, firmi koja hrani 60.000 obitelji, mislim da su pojedini hrvatski političari još suroviji prema uspješnim ljudima kao sto si ti!!! Da ima pameti, SPOMENIK BI VAM NAPRAVILI ZA OVAJ USPJEH, napisao je Karić na svom Facebooku te objavio fotografije susreta.

- Ako tvrtka na zapadu zaposli jednog čoveka, njemu se osobno zahvaljuju premijer i šef države, a ti si Ivice zaposlio 60.000 ljudi. Na osnovu svega onog što smo, ja i moja porodica KARIĆ sa tisućama zaposlenih, doživjeli u Srbiji, to ti sada doživljavaš u svojoj majci HRVATSKOJ. Imaš predivnu obitelj i samo čuvaj zdravlje, a kada sve prodje, narod će te u Hrvatskoj dočekati kao KRALJA zbog svega što si stvorio, napisao je Karić.

Pojedinim političarima koji uništavaju svoje poslovne ljude, neka Bog oprosti, na ovaj nastupajući veliki blagdan HRISTOVOG RODJENJA, jer oni nisu ni svjesni što rade. Umjesto da spašavaju i podrže svakog poduzetnika, a najbolji primjer su im Angela i Bush koji su spašavali i FORD OPEL i mnoge druge kompanije od propasti, nažalost-tvoji uništavaju. Uvijek sam govorio da političari prave granice, a da ih mi biznismeni rušimo.

Sujeta je i kod vas iznad svih drugih dobara i interesa građana. Živio ti meni i čuvaj zdravlje. BOG SVE VIDI

Bogoljub i Mara sa porodicom Karić.

Inače, Ivan Todorić i njegova partnerica Milica Mihajlović postali su roditelji malenog Vida prije nešto više od mjesec dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:44